Πρωτοπορούμε και στις οικογενειακές έρευνες σχεδόν 30 συναπτά έτη. Η έννοια της οικογένειας αποτελεί το θεμέλιο λίθο κάθε κοινωνίας. Η οικογένεια μας προσφέρει αγάπη, προστασία και ασφάλεια. Η στάση και η συμπεριφορά μας απέναντι στα οικογενειακά προβλήματα μπορεί να μετατρέψει την οικογένεια μας σε τόπο φόβου και μιζέριας. Από την άλλη μπορεί και να γίνει ένας τόπος ειρήνης και αγαλλίασης. Είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε την οικογενειακή μας γαλήνη.

Οι οικογενειακές έρευνες εστιάζουν σε κάποια από τα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν σε μια οικογένεια

Πράγματι, οι οικογενειακές έρευνες αναλύονται σε μία σειρά προβλημάτων με κυριότερα τα επόμενα:

Οικογενειακές έρευνες και συζυγικη απιστία

Η συζυγική απιστία είναι ένα συχνό φαινόμενο που στις μέρες μας έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τόσο από πλευράς των ανδρών όσο και των γυναικών. H συζυγική απιστία είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα. Η έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος μπορεί να αποτρέψει ένα επερχόμενο διαζύγιο ή έστω να μειώσει τις έντονες αρνητικές ψυχολογικές καταστάσεις και τις εντάσεις που αναπόφευκτα θα δημιουργηθούν. Όπως και να έχει η κατάσταση, το ξεκαθάρισμα αμφισβητούμενων καταστάσεων είναι το ουσιαστικότερο όφελος που μπορούμε να έχουμε.
 

Προβλήματα ανηλίκων και εφηβεία

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι γονείς με τα παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία είναι αρκετά σοβαρά. Συνήθως εφησυχαζόμαστε με το σκεπτικό ότι η αλλαγή συμπεριφοράς είναι απλά μια ακόμα φάση της εφηβείας. Δυστυχώς όμως η ασφάλεια των παιδιών πλέον δεν είναι μια απλή υπόθεση. Ο εθισμός στο ίντερνετ με πιθανούς κινδύνους νέες παρέες που δεν γνωρίζετε, εκμετάλλευση ανηλίκων, ναρκωτικά, βία στα σχολεία, είναι κάποιοι και φυσικά όχι όλοι οι κίνδυνοι στους οποίους μπορεί να εκτεθεί ένας έφηβος. Η έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος είναι απαραίτητη για την ασφάλεια του παιδιού.
 

Οικογενειακές έρευνες σε κληρονομικές διαφορές

Ζητήματα κληρονομικών διαφορών ή ακόμα και δικαστικές υποθέσεις που διαιωνίζονται με το πέρασμα του χρόνου και σας αφήνουν μετέωρους χωρίς μια οριστική λύση. Είναι γνωστή σε όλους μας η φράση «το αίμα νερό δε γίνεται». Η αλήθεια όμως είναι ότι πολλές φορές απογοητευόμαστε από δικούς μας ανθρώπους.

Ποιές λύσεις δίνουν τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας;

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας μπορούν να δώσουν λύση στα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζεται με διακριτικότητα και ασφάλεια. Δεν αφήνουμε καμία πληροφορία να διαρρεύσει σε λοιπά άτομα τις οικογένειας και προστατεύουμε πάντα την εμπιστοσύνη που μας δίνει ο πελάτης.

Οι οικογενειακές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν ερευνώντας διεξοδικά όλες τις πτυχές του προβλήματος από την πιο απλή μέχρι και την πιο σύνθετη. Επιδιωκόμενος στόχος είναι να καθοριστούν αφενός τα βασικά στάδια του ερευνητικού σχεδιασμού και αφετέρου να συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες που θα μας δώσουν τις τεκμηριωμένες απαντήσεις στο πρόβλημα σας.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.