Οι εγκληματολογικές και δικαστικές έρευνες περιλαμβάνουν μία σειρά βημάτων, που σταχυολογούνται πιο κάτω:

Ανεύρεση δικαστικών στοιχείων

Μια δικαστική υπόθεση μπορεί να αξιολογηθεί ως ένα απλό γεγονός με θετική έκβαση.

Το φαινόμενο των ελλιπών στοιχείων είναι πάρα πολύ συχνό και προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στη δικαστική εξέλιξη μιας υπόθεσης.

Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που μια δικαστική «διαμάχη» μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύπλοκο διαδικασία, με δυσάρεστες επιπτώσεις για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Οι συντονισμένες ενέργειες των επαγγελματιών μας μπορούν να φέρουν στο φως ακόμα και τα πιο δυσεύρετα και δύσκολα στοιχεία με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Συλλογή τεκμηριωμένων στοιχείων σε μία δικαστική έρευνα

Τα τεκμηριωμένα στοιχεία είναι το ήμισυ του παντός για την επιτυχή έκβαση μιας δικαστικής έρευνας.

Έχει συμβεί πολλάκις να βρεθεί κάποιος στην αίθουσα του δικαστηρίου με τη βεβαιότητα ότι έχει μία στέρεα υπόθεση, με όλα τα κατάλληλα στοιχεία και να βρεθεί προ εκπλήξεως, επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Προσφέρουμε στον πελάτη αποδεικτικά δεδομένα ικανά να θωρακίσουν την υπόθεση του από όλες τις πλευρές, δίνοντας έτσι τη σιγουριά του πλέον θετικού αποτελέσματος.

Κληρονομικά στις δικαστικές υποθέσεις

Ένα από τα πιο συνηθισμένα είδη δικαστικών υποθέσεων στην χώρα μας αποτελούν τα κληρονομικά.

Περιπεπλεγμένοι τίτλοι ιδιοκτησίας, εξ' αδιαιρέτου κληρονομιές, αντιδικίες οικογενειακών μελών για ποσοστά κληρονομιάς, είναι μόνο λίγες από τις εκφάνσεις του πολύπλοκου αυτού ζητήματος.

Τα κληρονομικά δυστυχώς μπορούν να εξελιχθούν σε απίστευτα χρονοβόρες καταστάσεις δίχως τέλος.

Το γραφείο μας με αντικειμενικότητα και με κάθε νόμιμη διαδικασία, μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσει το νεφελώδες αυτό τοπίο θέτοντας τα πράγματα στην κατάλληλη βάση.

Εγκλήματα κατά της ζωής

Τα εγκλήματα κατά της ζωής (ανθρωποκτονία εκ προ μελέτης, εξ' αμελείας έκθεση θύματος κ.α.) αποτελούν ίσως την πιο πολύπλοκη κατηγορία υποθέσεων με ποικίλες παραμέτρους.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, η άρτια εκπαίδευση και κατάρτιση των ανθρώπων μας, εξασφαλίζουν άμεσα αποτελέσματα πέραν κάθε αμφιβολίας.

Η αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων απαιτεί χειρισμούς μέγιστης ακρίβειας, με τη δυνατότητα αποφυγής κάθε δυνατού λάθους.

Με άκρα ευαισθησία και σεβόμενοι πάντα την ιδιαιτερότητα αυτών των υποθέσεων, στόχος μας είναι να σβήσουμε τα βασανιστικά ερωτήματα και να προσφέρουμε τεκμηριωμένες αποδείξεις που θα υποδεικνύουν τους υπευθύνους.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.