Η συζυγική απιστία δεν αφορά μόνο την σεξουαλική επαφή ενός συζύγου με κάποιο άλλο άτομο κρυφά από τον σύζυγο του. Σύμφωνα με έρευνες συζυγική απιστία μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και η ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου με άλλα άτομα.

Ποιές διαστάσεις μπορεί να πάρει η συζυγική απιστία;

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας η συζυγική απιστία στις μέρες μας μπορεί να πάρει και μία νέα μορφή: αυτή της διαδικτυακής απιστίας που πραγματοποιείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σπόρος της αμφιβολίας σχετικά με την υπόνοια συζυγικής απιστίας μπορεί να καταρρακώσει ψυχολογικά το άτομο να του δημιουργήσει ανασφάλειες φοβίες ακόμα και εμμονές. Η εμπιστοσύνη μεταξύ συζύγων (ή συντρόφων) είναι πολύ σημαντική και μπορεί να κλονιστεί ολοκληρωτικά με την υπόνοια και μόνο μιας απιστίας.

Η αμφισβήτηση του συντρόφου και η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να οδηγήσει στην πλήρη διάλυση του γάμου αλλά και του συναισθηματικού δεσμού μεταξύ των δύο συζύγων.

Πώς γίνεται η διαλεύκανση συζυγικής απιστίας;

Η διαλεύκανση περιπτώσεων συζυγικής απιστίας δεν θα πρέπει να γίνεται γρήγορα, πρόχειρα και βιαστικά. Οι άνθρωποι μας έχοντας πλήρη επίγνωση του ιδιαίτερου χειρισμού που απαιτούν οι περιπτώσεις που αφορούν συζυγική απιστία δρουν μεθοδικά συντονισμένα και εντός ενός αυστηρού επαγγελματικού πλαισίου.

Μετά την ανάληψη της υπόθεσης καταρτίζουμε το κατάλληλο πλάνο που θα μας επιτρέψει να συλλέξουμε το μέγιστο αριθμό αξιόλογων πληροφοριών. Ο πελάτης μας συνεργάζεται μαζί μας και είναι πάντα ενημερωμένος για κάθε στάδιο της έρευνας μας. Πάγια τακτική μας είναι να μην μοιραζόμαστε με τον πελάτη καμία πληροφορία η οποία δεν είναι πλήρως ελεγμένη και διασταυρωμένη. Οι ισχυρισμοί μας είναι πάντοτε προϊόν έρευνας γιατί ειδικά σε περιπτώσεις στις οποίες βάλλεται η προσωπικότητα του ατόμου φροντίζουμε κανένας να μην κατηγορηθεί ποτέ άδικα.

Ποιά είναι τα αίτια της συζυγικής απιστίας

Η συζυγική απιστία μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε ζευγάρια που έχουν προβλήματα στο γάμο τους ή ακόμα και σε ζευγάρια που έχουν φαινομενικά ένα καλό έγγαμο βίο.

Τα αίτια που μπορούν να προκαλέσουν τη συζυγική απιστία είναι η ανάγκη διεξόδου από ένα δυστυχισμένο γάμο, εθισμός στις σεξουαλικές επαφές, ανεπαρκή κάλυψη σεξουαλικών αναγκών των συζύγων, έλλειψη επικοινωνίας και συντροφικότητας μεταξύ συζύγων κ.ά.

Η χειρότερη επίπτωση μίας συζυγικής απιστίας είναι

Η χειρότερη επίπτωση της συζυγικής απιστίας είναι η απώλεια της μέχρι του συμβάντος εμπιστοσύνης, που υπήρχε μεταξύ των συζύγων. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει πολλά ψυχολογικά προβλήματα και μετατραυματικό στρες ιδιαίτερα στον εξαπατημένο σύζυγο.

Το φαινόμενο της συζυγικής απιστίας είναι ένα γεγονός που στις μέρες μας έχει πάρει διαστάσεις προβλήματος τόσο από πλευράς των ανδρών όσο και των γυναικών.

Υποψίες περί μοιχείας

Οι υποψίες περί μοιχείας και η δημιουργία αμφιβολιών εντός του έγγαμου βίου ταλανίζουν τον έναν από το ζευγάρι που κάνει τέτοιες σκέψεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονες τριβές μέσα στη συζυγική εστία. Πολλές φορές όσοι έχουν τέτοιου είδος φόβους προσπαθούν να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν μέσω ερασιτεχνικών πρακτικών παρακολούθησης: ψάξιμο κινητών, προσωπικών αντικειμένων κ.ά.

Έρευνα γύρω από την απιστία

Η αλήθεια είναι όμως ότι τέτοιου τύπου έρευνες πρέπει να γίνονται από ειδικευμένους ανθρώπους που ξέρουν πιο τρόπο και πια γραμμή έρευνας θα πρέπει να ακολουθήσουν έτσι ώστε να υπάρχουν βάσιμα τεκμηριωμένα ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία. Οι υποθέσεις που σχετίζονται με μοιχεία δεν πρέπει να χειρίζονται από ανθρώπους που δεν έχουν ουσιαστική γνώση των ιδιωτικών ερευνών, γιατί είναι πολύ πιθανόν να θέσουν σε κίνδυνο τόσο την προσωπικότητα, όσο και την υπόληψη του ατόμου η οποία μπορεί να πληγεί ανεπανόρθωτα χωρίς πολλές φορές να υπάρχει λόγος.

Απαραίτητο στοιχείο για την ομαλή έκβαση τέτοιων υποθέσεων αποτελεί η ύπαρξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ ιδιωτικού ερευνητή και ενδιαφερόμενου.

Αποδείξεις συζυγικής απιστίας

Το γραφείο μας προσφέρει απτές αποδείξεις σχετικά με την ύπαρξη ή όχι συζυγικής απιστίας εντός του έγγαμου βίου. Μέσα από ενδελεχή παρακολούθηση των καθημερινών κινήσεων προσφέρουμε στον ενδιαφερόμενο ουσιαστικές απαντήσεις στα ερωτήματά του που δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση.

Με άκρα εχεμύθεια και τηρώντας το προσωπικό απόρρητο, φέρνουμε στο φως περιπτώσεις συζυγικής απιστίας με απόλυτα τεκμηριωμένες μεθόδους, λειτουργώντας πάντα σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Δεν αφήνουμε καμία πληροφορία να διαρρεύσει σε λοιπά άτομα της οικογένειας και προστατεύουμε πάντα την εμπιστοσύνη που μας δίνει ο πελάτης μας.

Η έρευνα γίνεται πάντα σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες κάθε υπόθεσης αλλά και ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Σε περίπτωση που έχετε υπόνοιες για συζυγική απιστία από τον σύντροφο σας μπορούμε να σας βγάλουμε από την αμφιβολία και να σας δώσουμε την αλήθεια που αναζητάτε για την πίστη ή απιστία του συζύγου σας.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.