Ο εντοπισμός κινητού τηλεφώνου είναι πλέον μία δυνατότητα που υπάρχει και στην Ελλάδα. Οι λόγοι που μπορεί να χρειαστεί κανείς να εντοπίσει τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου είναι ποικίλοι. Μπορεί κάποιος να έχει πέσει θύμα εξαπάτησης και να ψάξει να βρει τον υπαίτιο ή ακόμα κάποιος να ανησυχεί για το που βρίσκεται κάποιο οικείο ή αγαπημένο του πρόσωπο.

Ποιός εξσφαλίζει τον εντοπισμό ενός κινητού τηλεφώνου;

Παρά το γεγονός ότι πολλοί είναι δύσπιστοι ως προς τον εντοπισμό κινητού τηλεφώνου το γραφείο μας εξασφαλίζει αυτή τη δυνατότητα μέσω GPS. To GPS αποτελεί το πλέον σύγχρονο και διαδεδομένο μέσο εντοπισμού οποιουδήποτε σημείου στο χάρτη με απόλυτη ακρίβεια.

Γίνεται η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου σε πραγματικό χρόνο;

Διαθέτουμε τις πλέον εξελιγμένες συσκευές GPS με δυνατότητα παρακολούθησης της κινητής συσκευής μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο. Παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα ενοικίασης των συσκευών μέσω των γραφείων μας καλύπτοντας έτσι κάθε σας ανάγκη.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.