Η παρακολούθηση τηλεφώνων είναι εκτός αρμοδιότητας των γραφείων ιδιωτικών ερευνών και του ιδιωτικού ερευνητή. Υπάρχουν όμως φορές, όπως σε περίπτωση κηδεμονίας που μπορεί να χρειαστεί να τοποθετηθεί λογισμικό πάντα σε νόμιμη και γραπτή συμφωνία με τους κηδεμόνες του ανηλίκου για να διαπιστωθεί ο τρόπος που συμπεριφέρονται εκτός της οικογένειας.

Γραφεία ιδιωτικών ερευνών στην παρακολούθηση τηλεφώνων

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών υποχρεούνται να βρίσκονται στα πλαίσια του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 και αναφέρεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές.

Ή ακόμα και σε περιπτώσεις όπως ασθένειας αλτσχάιμερ (alzheimer) όπου χρειάζεται να έχουμε τον έλεγχο του αγαπημένου ανθρώπου της οικογενείας μας. Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι σε άλλες περιπτώσεις παράνομη πράξη σε οποιαδήποτε μορφή έρευνας από τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας δημιουργεί όλο το απαραίτητο δίκτυο προστασίας που προλαμβάνει ή και εξαλείφει την όποια επικινδυνότητα μπορεί να αντιμετωπίζουν ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες του οικείου ή οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Με επαγγελματισμό, διακριτικότητα και εχεμύθεια αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα σας ξεχωριστά, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα που απαιτείται για την επίλυση του.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.