Οι μεγάλες απαιτήσεις του σύγχρονου εταιρικού περιβάλλοντος καθιστούν τον έλεγχο των υπαλλήλων θεμέλιο λίθο για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι. Ο μεγάλος ανταγωνισμός που υπάρχει για την εξασφάλιση θέσης εργασίας οδηγεί πολλές φορές τους υποψηφίους να υποβάλλουν βιογραφικά με ψεύτικα προσόντα και προϋπηρεσία.

Σε πρώτο στάδιο γίνεται ένας προ-έλεγχος αναφορικά με την πρότερη προϋπηρεσία και μία διασταύρωση εάν τα προσόντα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα εξαλείφοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της ανησυχίας.

Πότε σταματά ο έλεγχος υπαλλήλων;

Ο έλεγχος υπαλλήλων δεν θα πρέπει να σταματά αμέσως μετά την πρόσληψη. Δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που έχουν γίνει μάρτυρες διαρροής σημαντικών εταιρικών μυστικών και συμφωνιών είτε από δυσαρεστημένους υπαλλήλους είτε από υπάλληλους που έχουν χρηματιστεί από τον ανταγωνισμό.

Τέτοιες καταστάσεις μπορεί να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτες επιπτώσεις στη δυναμική της εταιρείας. Η ανάθεση του ελέγχου των υπαλλήλων στο γραφείο μας εξασφαλίζει την ασφάλεια της επιχείρησης σας.

Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες αναγνωρισμένες μεθόδους ελέγχου και διασταύρωσης στοιχείων, υποσχόμαστε ένα 100% σίγουρο και ακριβές αποτέλεσμα. Το γραφείο μας διαθέτει εξειδικευμένο τομέα που ασχολείται αποκλειστικά με έρευνες εταιρικού χαρακτήρα.

Ιδιωτικές έρευνες στον έλεγχο υπαλλήλων

Οι εταιρικές έρευνες και ειδικά ο έλεγχος υπαλλήλων δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως οι υπόλοιπες ιδιωτικές έρευνες διότι οι ισορροπίες και τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι εξέχουσας σημασίας.

Πλέον και στη χώρα μας ο έλεγχος των υπαλλήλων αρχίζει να γίνεται βασικό κριτήριο πριν από την ένταξη του υπαλλήλου στο εργατικό δυναμικό μιας επιχείρησης.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.