Ο έλεγχος του ιστορικού ενός ατόμου μπορεί να περιλαμβάνει:

α) το οικογενειακό ιστορικό (υπόβαθρο συγγενών, παλαιότερες σχέσεις, αρραβώνες, διαζύγια ή γάμοι),

β) εργασιακό ιστορικό ή και πιθανά οικονομικά προβλήματα,

γ) Ποινικό μητρώο, βεβαρημένο ιστορικό, τυχόν αξιόποινες πράξεις, τη χώρα καταγωγής,

δ) Κοινωνικό ιστορικό πληροφορίες για τον τρόπο ζωής, διεύθυνση κατοικίας, κύκλο γνωριμιών,

ε) Ιατρικό ιστορικό μέσω γενετικών εξετάσεων DNA σε συνεργασία με κατάλληλα ιατρικά εργαστήρια.

Ποιός είναι ο σκοπός ελέγχου του ιστορικού;

Ο σκοπός του ελέγχου είναι να δώσει πληροφορίες για το ευρύτερο ιστορικό του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Τέτοιοι έλεγχοι γίνονται συνήθως σε περιπτώσεις εργασιακών / υπαλληλικών / συνεταιρικών σχέσεων. Προγαμιαίων ελέγχων. Έλεγχο του κύκλου γνωριμιών του ανήλικου παιδιού από τους γονείς προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κίνδυνοι και απειλές από επικίνδυνες συναναστροφές και άτομα που μπορεί να παρασύρουν το παιδί σε χρήση ναρκωτικών, πορνεία, παιδική πορνογραφία κ.ά.

Ιδιωτικοί ερευνητές στον έλεγχο ιστορικού

Οι ιδιωτικοί ερευνητές μας με άκρα διακριτικότητα και φροντίζοντας να τηρούν όλες τις απαραίτητες ισορροπίες, προσφέρουν στον ενδιαφερόμενο πελάτη όλες τις απαντήσεις που ψάχνει με τεκμηριωμένα στοιχεία και εξαλείφοντας κάθε πιθανή αμφιβολία.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.