Το γραφείο μας σεβόμενο πάντα τις νέες ανάγκες που προκύπτουν και θέλοντας να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την προστασία ηλικιωμένων ατόμων προσφέρει την εξής υπηρεσία:

Πολλές οικογένειες είτε όταν έχουν ένα ηλικιωμένο άτομο στο σπίτι το οποίο λόγω ηλικίας δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί αυτόνομα, είτε όταν αυτό το άτομο μένει μόνο του αλλά έχει ανάγκη βοήθειας προσλαμβάνουν κάποιο άτομο για να το φροντίζει.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στη χώρα μας υπάρχουν πάρα πολλά κρούσματα όπου το άτομο που έχει προσληφθεί είτε κακοποιεί τον ηλικιωμένο, είτε δεν φροντίζει επαρκώς την υγιεινή του και δεν είναι λίγες οι φορές που ηλικιωμένοι έχουν πέσει θύματα κλοπής.

Προτού κάποιος προβεί σε μία πρόσληψη που αφορά άτομο για τη φροντίδα ηλικιωμένων, εμείς διασταυρώνουμε πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία του ατόμου, την προϋπηρεσία του και το κατά πόσο αυτή υφίσταται, διενεργούμε έλεγχο των συστατικών επιστολών, ακόμα και τηλεφωνική επικοινωνία με προηγούμενους εργοδότες οι οποίοι μας ενημερώνουν για τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του.

Όταν κάποιος αναθέτει την φροντίδα του ηλικιωμένου σε τρίτο άτομο θέλει να είναι σίγουρος ότι ο άνθρωπός του βρίσκεται σε καλά χέρια.

Η υπηρεσία προστασίας ηλικιωμένων ατόμων εξασφαλίζει αυτή τη συνθήκη.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.