Η μοιχεία δεν αφορά μόνο την σεξουαλική επαφή του ατόμου με κάποιον άλλο εκτός του συντρόφου ή του συζύγου του. Σύμφωνα με έρευνες απιστία μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και η ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας η μοιχεία στις μέρες μας μπορεί να πάρει και μία νέα μορφή αυτή της διαδικτυακής απιστίας που πραγματοποιείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σπόρος της αμφιβολίας σχετικά με την υπόνοια μοιχείας του συντρόφου μπορεί να καταρρακώσει ψυχολογικά το άτομο να του δημιουργήσει ανασφάλειες φοβίες ακόμα και εμμονές.

Η αμφισβήτηση του συντρόφου και η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να οδηγήσει στην πλήρη διάλυση του γάμου ή και του συναισθηματικού δεσμού.

Μοιχεία, τί κάνει ένας ντετέκτιβ σε περίπτωση μοιχείας;

Η διαλεύκανση περιπτώσεων μοιχείας δεν θα πρέπει να γίνεται γρήγορα πρόχειρα και βιαστικά. Οι άνθρωποι μας έχοντας πλήρη επίγνωση του ιδιαίτερου χειρισμού που απαιτούν οι περιπτώσεις που αφορούν απιστία δρουν μεθοδικά συντονισμένα και εντός ενός αυστηρού επαγγελματικού πλαισίου.

Μετά την ανάληψη της υπόθεσης καταρτίζουμε το κατάλληλο πλάνο που θα μας επιτρέψει να συλλέξουμε το μέγιστο αριθμό αξιόλογων πληροφοριών. Ο πελάτης μας συνεργάζεται μαζί μας και είναι πάντα ενημερωμένος για κάθε στάδιο της έρευνας μας.

Σε περίπτωση μοιχείας ποιά είναι η πάγια τακτική μας;

Πάγια τακτική μας είναι να μην μοιραζόμαστε με τον πελάτη καμία πληροφορία η οποία δεν είναι πλήρως ελεγμένη και διασταυρωμένη. Οι ισχυρισμοί μας είναι πάντοτε προϊόν έρευνας γιατί ειδικά σε περιπτώσεις στις οποίες βάλλεται η προσωπικότητα του ατόμου φροντίζουμε κανένας να μην κατηγορηθεί ποτέ άδικα.

Η συζυγική απιστία μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε ζευγάρια που έχουν προβλήματα στο γάμο τους ή ακόμα και σε ζευγάρια που έχουν φαινομενικά ένα καλό έγγαμο βίο.

Ποιά είναι τα αίτια μοιχείας ή συζυγικής απιστίας;

Τα αίτια που μπορούν να προκαλέσουν τη μοιχεία ή τη συζυγική απιστία είναι η ανάγκη διεξόδου από ένα δυστυχισμένο γάμο εθισμός στις σεξουαλικές επαφές κ.ά.

Η χειρότερη επίπτωση της συζυγικής απιστίας είναι η απώλεια της μέχρι του συμβάντος εμπιστοσύνης που υπήρχε μεταξύ των συζύγων κάτι που μπορεί να προκαλέσει πολλά ψυχολογικά προβλήματα και μετατραυματικό στρες ιδιαίτερα όσο αφορά τον εξαπατημένο σύζυγο.

Το φαινόμενο της συζυγικής απιστίας είναι ένα γεγονός που στις μέρες μας έχει πάρει διαστάσεις προβλήματος τόσο από πλευράς των ανδρών όσο και των γυναικών.

Υποψίες περί μοιχείας

Οι υποψίες περί μοιχείας και η δημιουργία αμφιβολιών εντός του έγγαμου βίου ταλανίζουν τον έναν από το ζευγάρι που κάνει τέτοιες σκέψεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονες τριβές μέσα στη συζυγική εστία. Πολλές φορές όσοι έχουν τέτοιου είδος φόβους προσπαθούν να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν μέσω ερασιτεχνικών πρακτικών παρακολούθησης: ψάξιμο κινητών, προσωπικών αντικειμένων κ.ά.

Η αλήθεια είναι όμως ότι τέτοιου τύπου έρευνες πρέπει να γίνονται από ειδικευμένους ανθρώπους που ξέρουν πιο τρόπο και πια γραμμή έρευνας θα πρέπει να ακολουθήσουν έτσι ώστε να υπάρχουν βάσιμα τεκμηριωμένα ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία.

Ποιός χειρίζεται υποθέσεις μοιχείας;

Οι υποθέσεις που σχετίζονται με μοιχεία δεν πρέπει να χειρίζονται από ανθρώπους που δεν έχουν ουσιαστική γνώση των ιδιωτικών ερευνών. Γιατί δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό; Διότι είναι πολύ πιθανόν να θέσουν σε κίνδυνο τόσο την προσωπικότητα, όσο και την υπόληψη του ατόμου, η οποία μπορεί να πληγεί ανεπανόρθωτα χωρίς πολλές φορές να υπάρχει λόγος.

Απαραίτητο στοιχείο για την ομαλή έκβαση τέτοιων υποθέσεων αποτελεί η ύπαρξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ ιδιωτικού ερευνητή και ενδιαφερόμενου.

Τί προσφέρει το γραφείο ιδιωτικών ερευνών μας αναφορικά με την συζυγική απιστία;

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών μας προσφέρει απτές αποδείξεις σχετικά με την ύπαρξη ή όχι συζυγικής απιστίας εντός του έγγαμου βίου. Μέσα από ενδελεχή παρακολούθηση των καθημερινών κινήσεων προσφέρουμε στον ενδιαφερόμενο ουσιαστικές απαντήσεις στα ερωτήματά του που δεν χωρούν αμφισβήτηση.

Με άκρα εχεμύθεια και τηρώντας το προσωπικό απόρρητο, φέρνουμε στο φως περιπτώσεις συζυγικής απιστίας με απόλυτα τεκμηριωμένες μεθόδους, λειτουργώντας πάντα σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Δεν αφήνουμε καμία πληροφορία να διαρρεύσει σε λοιπά άτομα της οικογένειας και προστατεύουμε πάντα την εμπιστοσύνη που μας δίνει ο πελάτης μας.

Η έρευνα γίνεται πάντα σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες κάθε υπόθεσης αλλά και ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.