Αν και ο προγαμιαίος έλεγχος δεν λύνει ολοκληρωτικά το πρόβλημα συντελεί σημαντικά στην πρόληψη ή και την αποφυγή ορισμένων προβλημάτων που προκύπτουν εντός του έγγαμου βίου.

Η ραγδαία αύξηση των διαζυγίων τη σημερινή εποχή έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν. Παρόλο που όλοι παντρεύονται με τις καλύτερες προϋποθέσεις η αλήθεια είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό των γάμων αποτυγχάνει.

Προγαμιαίος έλεγχος όταν υπάρχει σημαντική περιουσία

Ειδικά όσο αναφορά τα ζευγάρια με σημαντική περιουσία ο προγαμιαίος έλεγχος κρίνεται απαραίτητος για να αποφευχθεί η απώλεια περιουσιακών στοιχείων και σημαντικών χρηματικών ποσών.

Με τον προγαμιαίο έλεγχο μπορούμε να μάθουμε εξακριβωμένες πληροφορίες σχετικά με:

  • Το υπόβαθρο της νύφης και του γαμπρού
  • Πιθανά οικονομικά προβλήματα
  • Παλαιότερα διαζύγια
  • Υπόβαθρο συγγενών
  • Τρόπο ζωής του ζευγαριού (έξοδοι τυχόν επιβλαβής συνήθειες )

Αποτελεί ο προγαμαίος έλεγχος συνταγή ενός επιτυχημένου γάμου;

Ο προγαμιαίος έλεγχος δεν αποτελεί τη συνταγή της επιτυχίας ενός γάμου. Το σίγουρο όμως είναι ότι μπορεί να μας απαλλάξει από πολλές ανησυχίες και αμφιβολίες

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.