Σε συνεργασία με πιστοποιημένα εργαστήρια το γραφείο μας είναι σε θέση να παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο τεστ απιστίας με πλήρως αξιόπιστα αποτελέσματα.

Διαδικασία για ένα τεστ απιστίας

Η διαδικασία που ακολουθείται σχετικά με το τεστ απιστίας είναι η εξής: Στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίηση στέλνεται στο εργαστήριο και κατόπιν ανάλυσης ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει πληροφορίες σχετικά με το πόσο διαφορετικά DNA βρέθηκαν στο δείγμα, το φύλο των ατόμων στα οποία ανήκουν, ακόμα και την ταυτότητα των ατόμων εφόσον υπάρχει συγκρίσιμο δείγμα από αυτά. Η επιτυχία του τεστ απιστίας εξαρτάται από το είδος του δείγματος που θα συλλεχθεί. Δείγμα μπορεί να συλλεχθεί από αποτσίγαρα, μπουκάλια, μαχαιροπήρουνα, ρούχα, εσώρουχα, προφυλακτικά, οδοντόβουρτσα, αίμα, τρίχες με τη ρίζα τους, σπέρμα, τσίχλα, χαρτομάντιλα, ξυραφάκια ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανιχνευση βιολογικού υλικού.

Οι άνθρωποι του γραφείου μας θέλοντας να εξαλείψουν κάθε δυνατή αμφιβολία σχετικά με όποια υποψία υπάρχει στο μυαλό σας, σε συνεργασία με εξειδικευμένα κέντρα παρέχουν το τεστ απιστίας DNA το οποίο αποτελεί την πλέον εξειδικευμένη πρόταση της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας.

Τεστ απιστίας και εξέταση DNA

Με την εξέταση DNA θα πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε για όλα τα ερωτήματα που σας απασχολούν σχετικά με το σύντροφο σας καθώς και για τυχόν ύποπτα αντικείμενα όπως για παράδειγμα λερωμένα ρούχα, εσώρουχα, σεντόνια ή προφυλακτικά.

Με τη συγκεκριμένη ανάλυση μπορούμε να έχουμε:

α) την ανίχνευση σπέρματος, σάλιου ή άλλου βιολογικού υλικού,

β) τον καθορισμό του φύλου (αρσενικό ή θηλυκό) του ατόμου από το οποίο προέρχονται τα βιολογικά υλικά και

γ) την γενετική ταυτοποίηση των βιολογικών υλικών και την σύγκρισή τους τόσο με το γενετικό προφίλ του ατόμου που ζήτησε το τεστ, όσο και με άλλα δείγματα που προέρχονται από την υποτιθέμενη πηγή των βιολογικών υλικών του υπόπτου.

Το γραφείο μας κατανοεί την ευαίσθητη φύση όλων των παραπάνω περιπτώσεων γι αυτό μεταχειριζόμαστε πάντα τις υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε με την απαραίτητη ευαισθησία, διακριτικότητα και εχεμύθεια.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.