Αναλαμβάνουμε μυστικές υπηρεσίες με πλήρη διακριτικότητα και σίγουρο αποτέλεσμα. Ο υψηλός επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η μυστικότητα με την οποία διεκπεραιώνουμε όλες τις υποθέσεις σε συνδυασμό με την άρτια εκπαίδευση των ανθρώπων του γραφείου μας, είναι σε θέση να προσφέρουν πραγματικές λύσεις σε κάθε σας ανάγκη. Παράλληλα με τη συνδρομή της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, αλλά και με τη συνδρομή από το ευρύ δίκτυο των συνεργατών μας στο εξωτερικό, σας εγγυόμαστε ότι μπορούμε να ρίξουμε φως και να διαλευκάνουμε ακόμα και την πιο περίπλοκη και δύσκολη υπόθεση εντός και εκτός συνόρων. Οι μυστικες υπηρεσιες που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να έχουμε σχεδόν πάντα άμεσο αποτέλεσμα.

Το γραφείο μας ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του το 1988. Χάρις στην τεράστια αναβάθμιση στο τομέα του ανθρώπινου δυναμικού οδηγηθήκαμε στην επάνδρωση άλλων δύο γραφείων.

Η μακροχρόνια πείρα μας, η αξιοπιστία και η διακριτικότητα μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις με απόλυτη εχεμύθεια.

Η ικανοποίηση των πελατών μας ήταν είναι και θα είναι το πρωταρχικό μέλημα μας. Για μας κάθε άνθρωπος και κάθε υπόθεση είναι ξεχωριστή και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.