Οι απαγωγές είναι ένα ιδιαίτερα επίκαιρο ζήτημα στις μέρες μας. Ειδικότερα, η δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε έχει συντελέσει σε μία ραγδαία αύξηση των απαγωγών ενήλικων και ανήλικων ατόμων. Οι θύτες θεωρούν ότι οι απαγωγές είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος εκβιασμού για την απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών υπό το πρίσμα της απειλής για τη σωματική ακεραιότητα αλλά και την ίδια τη ζωή του θύματος.

Είναι οι απαγωγές μία απλη επαγγελματική υπόθεση;

Οι απαγωγές δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μία ακόμα επαγγελματική υπόθεση, αλλά ως ένα γεγονός που απαιτεί ευαισθησία και πρόληψη για την αποφυγή καταστρεπτικών συνεπειών στην ψυχολογία του ατόμου.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το κατάλληλο δίκτυο προστασίας και προληπτικών μέτρων ώστε να αποφεύγονται οι περιπτώσεις απαγωγών.

Στην περίπτωση όμως που κάποιος απευθυνθεί σε εμάς για το ζήτημα απαγωγής, λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, δρώντας με άκρα διακριτικότητα μυστικότητα με γνώμονα πάντα την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας του ατόμου. Το γραφείο μας έχει φέρει εις πέρας πολύπλοκες και σημαντικές υποθέσεις απαγωγών.

Η εμπειρία μας στο ζήτημα των

απαγωγών και ο επαγγελματισμός μας εξασφαλίζουν την απόλυτα επιτυχή έκβαση της υπόθεσης. Μέλημα μας δεν είναι μόνο η ασφαλή επιστροφή του ατόμου στην οικία του αλλά και η εξάλειψη οποιασδήποτε απειλής που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το ίδιο το άτομο και μέλη της οικογένειας του στο μέλλον.

Εξειδίκευση στον τομέα παιδικών απαγωγών

Οι άνθρωποι μας ειδικεύονται και στον τομέα των παιδικών απαγωγών, αφού όλο και περισσότερα παιδιά στις μέρες μας πέφτουν θύματα απαγωγών όχι μόνο για χρηματικούς λόγους, αλλά εξαιτίας της εξάπλωσης δικτύων εμπορίας οργάνων και παιδικής πορνογραφίας.

Η επιτυχία μας οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην ικανότητα μας να εντοπίζουμε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο της απαγωγής αλλά και τους ίδιους του απαγωγείς.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.