Στις παρακολουθήσεις το γραφείο μας με διακριτικότητα και μόνο με την έγγραφη άδεια και συναίνεση των κηδεμόνων λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Δείτε το επόμενο μήνυμα.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών υποχρεούνται να βρίσκονται στα πλαίσια του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 και αναφέρεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπως η ανάγκη επιτήρησης των ανηλίκων, όπου μπορεί να χρειαστεί να προβούμε σε παρακολούθηση για να διαπιστωθεί ο τρόπος που συμπεριφέρονται εκτός της οικογένειας.

Ο μόνος τρόπος να πραγματοποιηθεί η παρακολούθηση ανηλίκου είναι με την πλήρη συναίνεση και γραπτώς από τους κηδεμόνες. Το γραφείο μας διαθέτει την πείρα και τη διακριτικότητα που χρειάζεται για να έχετε ένα άμεσο και τεκμηριωμένο αποτέλεσμα προσφέροντας σας υπηρεσίες μόνο από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους ερευνητές

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.