Οι εγκληματολογικές έρευνες και οι αρπαγές ανηλίκων είναι ιδιαίτερα δύσκολες επίπονες και σκληρές υποθέσεις. Η πολυπλοκότητα της φύσης και των χαρακτηριστικών τους αλλάζουν συνεχώς τη ροή των γεγονότων και την τροπή που μπορούν να πάρουν τα πράγματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που τέτοιες υποθέσεις έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Οι επιπτώσεις τέτοιων υποθέσεων είναι να φέρνουν ένα ντόμινο δραματικών επιπτώσεων σε όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με αυτές. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι άνθρωποι του γραφείου μας σε ότι αφορά εγκληματολογικές έρευνες με άκρα εχεμύθεια και επαγγελματισμό, διακριτική παρακολούθηση και μυστικότητα ερευνούν εις βάθος όλες τις πιθανές προεκτάσεις. Χάρις στο ευρύ δίκτυο συνδέσμων που διαθέτουμε φωτίζουμε ακόμα και την πιο σκοτεινή πλευρά κάθε υπόθεσης, με απόλυτο ήθος και με πλήρη ευθύνη κάθε βήματος που ακολουθούμε.

Τί κάνουμε για την εξιχνίαση εγκληματολογικών ερευνών;

Για την εξιχνίαση των εγκληματολογικών ερευνών όπως φόνοι, ληστείες και απαγωγές χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα και τις πιο σύγχρονες μεθόδους της τεχνολογίας με την ταυτόχρονη συνδρομή και της επιστήμης όσο αφορά στην ανάλυση γενετικών αποτυπωμάτων, γενετικού υλικού αίματος και σιέλου.

Η πολυετής πείρα μας, μάς επιτρέπει να φέρουμε εις πέρας όλα τα στάδια της έρευνας και να φτάσουμε με επιτυχία στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Κάθε εξιχνίαση μίας υπόθεσης που αφορά τις εγκληματικές έρευνες βασίζεται πάντα στον απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητας του ατόμου και της προστασίας της ψυχολογίας του.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.