Τον έλεγχο και την ανίχνευση παγιδευμένων χώρων και τηλεπικοινωνιών αναλαμβάνουν με απόλυτη επιτυχία τα γραφεία ερευνών insider. Το δικαίωμα της διαφύλαξης της ιδιωτικότητας αποτελεί θεμελιώδη αρχή η οποία δεν θα πρέπει να παραβιάζεται με κανένα τρόπο.

Το γραφείο μας διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Διενεργούμε εξονυχιστικό έλεγχο και εξουδετερώνουμε όλα τα πιθανά μέσα παγίδευσης (κοριούς, συσκευές παρακολούθησης, κάμερες), προσφέροντας σας ένα «καθαρό» και πραγματικά ασφαλή χώρο.

Η παγίδευση του χώρου δεν είναι πια μία σπάνια κατάσταση, είναι ένα φαινόμενο που παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες γίνονται θύματα τέτοιων δυσάρεστων πρακτικών. Η προστασία των εταιρικών χώρων δεν είναι μία απλή υπόθεση και δε χωρά ερασιτεχνισμούς.

Χρειάζεται επαγγελματικό χειρισμό και αντιμετώπιση. Η ομάδα των εξειδικευμένων ερευνητών μας μπορεί να ελέγξει κάθε είδους επαγγελματικού ή ιδιωτικού χώρου στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και να θωρακίσει το χώρο σας προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.