Το γραφείο μας προσφέρει ουσιαστικό πλάνο και σχεδιασμό προστασίας των εταιρειών με μία σειρά ιδιαίτερα προηγμένων υπηρεσιών ελαχιστοποιούν και προλαμβάνουν όλους τους εν δυνάμει κινδύνους.

Στην εποχή που διανύουμε ο σχεδιασμός ουσιαστικής εταιρικής προστασίας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και επιτυχημένη λειτουργία μιας επιχείρησης. Είναι πάρα πολλοί οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που πλήττονται από ενδοϋπαλληλικές κλοπές,απάτες, υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και άλλων εταιρικών ζημιών που μπορούν να κοστίσουν στους επιχειρηματίες τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά και να θέσουν σε κίνδυνοολόκληρη την αξιοπιστία και το κύρος μιας εταιρείας.

Ποιός είναι ο στόχος της προστασίας εταιρειών;

Στόχος μας είναι η θωράκιση του επαγγελματικού περιβάλλοντος με όλες τις σύγχρονες μεθόδους εξάλειψης των εταιρικών κινδύνων όπως καθαρισμό εταιρικών χώρων από κοριούς, παρακολούθηση των εργασιακών χώρων, τον έλεγχο για απάτες - κλοπές και άλλες υπηρεσίες για τη μέγιστη ασφάλεια.

Ένα κύριο θέμα που άπτεται του σχεδιασμού προστασίας των εταιρειών και χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης, είναι αυτό του ελέγχου των υπαλλήλων.

Όλο και περισσότεροι εργοδότες σήμερα εκφράζουν παράπονα αναφορικά με τους υπαλλήλους τους. Προβλήματα συμπεριφοράς, ψευδή προϋπηρεσία, ψευδείς τίτλους σπουδών, αναληθή προηγούμενο μισθό, ανεπαρκή ή και ανύπαρκτα προσόντα, είναι μόνο μερικά από τα τεχνάσματα που σοφίζονται οι σημερινοί υποψήφιοι για να κερδίσουν μια θέση σε κάποια εταιρεία.

Επιστρατεύουμε όλα τα μέσα και πραγματοποιώντας ουσιαστικούς υπαλληλικούς ελέγχους με ειδικά τεστ, εις βάθος έλεγχο προϋπηρεσίας εξαλείφοντας κάθε δυνατή αμφιβολία. Ένας προ-έλεγχος του υπαλλήλου μπορεί κυριολεκτικά να σώσει την εταιρεία από μία λανθασμένη επιλογή, η οποία μπορεί να έχει ιδιαίτερα κακές επιπτώσεις στον κύκλο εργασιών της.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.