Στην εποχή που διανύουμε παρουσιάζεται πλέον επιτακτική η ανάγκη για έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό εταιρικών ερευνών και προστασίας συμφερόντων.

Σχεδιασμός προστασίας εταιρειών - Έλεγχος υπαλλήλων

Είναι πάρα πολλοί οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που πέφτουν θύματα ενδοϋπαλληλικών κλοπών, θύματα απάτης, υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και άλλων εταιρικών ζημιών που μπορούν να κοστίσουν στους επιχειρηματίες τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά και να θέσουν σε κίνδυνο ολόκληρη την αξιοπιστία μιας εταιρείας.

Το γραφείο μας προσφέρει ουσιαστικές λύσεις με μία σειρά ιδιαίτερα προηγμένων υπηρεσιών που μπορούν να ελαχιστοποιήσουν όλους τους εν δυνάμει κινδύνους. Αυτό επιτυγχάνεται με την «παρακολούθηση» των εργασιακών χώρων, τον έλεγχο για απάτες- κλοπές και άλλες υπηρεσίες για τη μέγιστη ασφάλεια.

Ένα θέμα που χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης είναι αυτό του ελέγχου των υπαλλήλων.

Ένας προ-έλεγχος του υπαλλήλου μπορεί κυριολεκτικά να σώσει την εταιρεία από μία λανθασμένη επιλογή η οποία μπορεί να έχει ιδιαίτερα κακές επιπτώσεις στον κύκλο εργασιών της. Χρησιμοποιούμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και προσφέρουμε στους εργοδότες έναν ενδελεχή και απόλυτα τεκμηριωμένο υπαλληλικό έλεγχο που εξαλείφει κάθε αμφιβολία.

Οικονομικά ζητήματα - Εξαπάτηση - πώς γίνονται οι εταιρικές έρευνες

Το γραφείο μας αναλαμβάνει ζητήματα που αφορούν σε οικονομικές αξιώσεις/απαιτήσεις απέναντι σε ασφαλιστικές εταιρείες, εμπορικές εταιρείες.

Διερευνά ενδελεχώς την περίπτωση υπερβολικών απαιτήσεων από πλευράς ασφαλιζομένων ή μετόχων ακόμα και την προσπάθεια εξαπάτησης των εταιρειών μέσω ψευδών ή παραποιημένων στοιχείων.

Η προσέγγιση της έρευνάς μας παίρνει πολλές μορφές, ξεκινώντας από την εξέταση πιθανών μαρτύρων ή οποιονδήποτε άλλων εμπλεκόμενων ατόμων σχετικών προς την υπόθεση.

Η συντονισμένη έρευνά μας έχει βοηθήσει πολλές εταιρείες να ταχτοποιήσουν ποικίλες περιπτώσεις ψευδών απαιτήσεων.

Παραποιήσεις Προϊόντων και εταιρικές έρευνες

Οι παραποιήσεις προϊόντων μπορούν να κοστίσουν στις εταιρείες που κατασκευάζουν/παράγουν, διανέμουν ή πωλούν το αυθεντικό προϊόν τεράστια μείωση των εσόδων και παράλληλη απώλεια της εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς αυτές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το όνομα μας και η φήμη μας να υποστεί τεράστιο πλήγμα.

Η εμφάνιση και η ποιότητα των παραποιημένων προϊόντων γίνεται συνεχώς όλο και καλύτερη. Καθημερινά εμφανίζονται νέες μέθοδοι κατασκευής και βελτιωμένος εξοπλισμός που κάνει τα παραποιημένα προϊόντα να μοιάζουν σχεδόν πανομοιότυπα με τα γνήσια.

Μία κατάλληλη επαγγελματική έρευνά μας μπορεί να «ξεσκεπάσει» μια καλοστημένη επιχείρηση παραποίησης προϊόντων και να φέρει τους υπευθύνους ενώπιον μας δικαιοσύνης

Ο αντίκτυπος μας παραποίησης προϊόντων είναι κυριολεκτικά καταστρεπτικός τόσο για τις ίδιες τις εταιρείες όσο και για μας τους καταναλωτές που κατακλύζονται από χαμηλής ή και αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα που μπορούν να θέσουν σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

Βιομηχανική Κατασκοπεία και εταιρικές έρευνες

Η βιομηχανική κατασκοπεία ορίζεται ως η κλοπή εταιρικών μυστικών ,σχεδίων ή απορρήτων και ευαίσθητων πληροφοριών.

Εξέχουσας σημασίας πληροφοριακό υλικό μπορεί να περάσει στα χέρια μιας εταιρείας κυρίως του ανταγωνισμού. Έτσι σε μία στιγμή ο ανταγωνιστής εξαιτίας των πληροφοριών που έχει στην κατοχή του, αποκτά ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα. Κατορθώνει να καρπωθεί χωρίς κανένα κόπο και με ελάχιστο συγκριτικά κόστος, τα οφέλη που με τόση προσπάθεια έχτιζε η εταιρεία που έπεσε θύμα μας βιομηχανικής κατασκοπείας.

Οι άνθρωποι μας έχοντας πολύ μεγάλη γνώση του σύγχρονου εταιρικού περιβάλλοντος , αναλαμβάνουν άμεσα τέτοιου είδους εταιρικές υποθέσεις βάζοντας τέρμα σε αυτή τη σκληρή μορφή αθέμιτου ανταγωνισμού.

Εταιρικές έρευνες στον έλεγχο συνέταιρων

Η επιλογή του κατάλληλου συνεταίρου αποτελεί καθοριστικής σημασίας κίνηση για την εύρυθμη λειτουργία μίας επιχείρησης.

Μην βιαστείτε να κάνετε την επιλογή σας βασιζόμενοι σε μία πρώτη άποψη που πιθανόν έχετε για το εκάστοτε άτομο.

Ο μελλοντικός συνέταιρος θα πρέπει να διαθέτει κάποια βασικά στοιχεία έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει, να εξελίσσει και να οδηγεί μια επιχείρηση στην κερδοφορία.

Πριν λοιπόν οδηγηθείτε σε μία συνεργασία είναι απαραίτητο να γνωρίζετε κάποια κύρια χαρακτηριστικά σχετικά με τα άτομα που θα είναι μέλη της επιχείρησης που πρόκειται να δημιουργηθεί. Η αξιοπιστία, το κατάλληλο επαγγελματικό υπόβαθρο, η μη εμπλοκή τους σε επιχειρηματικές ζημίες (πτωχεύσεις), αλλά και η οικονομική δυνατότητα- ευρωστία των συνεταίρων αποτελούν το βασικό κορμό για ένα υγιή συνεταιρισμό.

Εταιρικές έρευνες στα Εμποροβιομηχανικά

Οι συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις του σύγχρονου εταιρικού περιβάλλοντος έχουν δημιουργήσει μία σειρά προβλημάτων που μέχρι πριν λίγα χρόνια φάνταζαν αδιανόητα ακόμα και στο μυαλό των πιο προνοητικών επιχειρηματιών.

Τα προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν μια εταιρεία ποικίλουν και μπορούν να αφορούν από ακατάλληλους υπαλλήλους ,εταιρικές κλοπές ,εξαπάτηση βιομηχανική κατασκοπεία μέχρι και όλα τα ενδιάμεσα παράγωγά τους.

Οι εσωτερικές έρευνες που πραγματοποιεί η έμπειρη ομάδα του γραφείου μας, μέσω του προσωπικού ελέγχου, των ανταγωνιστικών μεθόδων , των ψευδών απαιτήσεων και των απουσιών των υπαλλήλων κ.α μπορούν εύκολα, γρήγορα και άμεσα να προλάβουν την εμφάνιση τέτοιου είδους καταστάσεων που σχεδόν πάντα προκαλούν ένα ντόμινο αρνητικών επιπτώσεων στην εικόνα και τη λειτουργία μιας εμπορικής-βιομηχανικής επιχείρησης.

Εταιρικές έρευνες στα Ναυτιλιακά

Οι ναυτιλιακές υποθέσεις αφορούν τη διερεύνηση ατυχημάτων και περιστατικών τα οποία συμβαίνουν στη θάλασσα. Τα πιο συνήθη είδη ναυτικών απαιτήσεων σχετίζονται με προσωπικούς τραυματισμούς, ζημία περιουσίας, και οικονομικές αξιώσεις.

Τα προσωπικά ατυχήματα μπορούν να συμβούν εξαιτίας κάποιων συνθηκών επάνω στο πλοίο ή από λάθος χειρισμούς.

Στο προσωπικό ατύχημα εντάσσονται και οι τραυματισμοί από ιδιωτικά σκάφη.

Επίσης κάποιο πλοίο μπορεί να υποστεί ζημία ή να προκαλέσει ζημία σε τρίτους.

Στον τομέα των ναυτιλιακών ερευνών εντάσσονται ακόμα και υποθέσεις εξαπάτησης από tour operators,εργατικά ατυχήματα, παράνομες δραστηριότητες (λαθραία μεταφορά εμπορευμάτων) έλεγχος. καταλληλότητας εξοπλισμού των πλοίων ακόμα και διερεύνηση συνθηκών ενός θανάτου.

Οι ερευνητές μας έχοντας κατά νου την ιδιαιτερότητα και την έντονη πολυπλοκότητα του ναυτικού κλάδου συνεργάζονται με ανθρώπους, οι οποίοι διαθέτουν πλήρη και εξειδικευμένη γνώση του ναυτικού δικαίου και των κανονισμών του. Με αυτό τον τρόπο έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν κάθε πιθανή υπόθεση, και να σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.