Η βιομηχανική κατασκοπεία ορίζεται ως η κλοπή εταιρικών μυστικών, σχεδίων ή απορρήτων και ευαίσθητων πληροφοριών.

Εξέχουσας σημασίας πληροφοριακό υλικό μπορεί να περάσει στα χέρια μιας εταιρείας κυρίως του ανταγωνισμού. Έτσι σε μία στιγμή ο ανταγωνιστής εξαιτίας των πληροφοριών που έχει στην κατοχή του, αποκτά ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα. Κατορθώνει να καρπωθεί χωρίς κανένα κόπο και με ελάχιστο συγκριτικά κόστος τα οφέλη που με τόση προσπάθεια έχτιζε η εταιρεία που έπεσε θύμα μας βιομηχανικής κατασκοπείας.

Βιομηχανική κατασκοπεία - η μεγαλύτερη πληγή

Η βιομηχανική κατασκοπεία είναι η πιο μεγάλη "πληγή" εντός του σύγχρονου εταιρικού περιβάλλοντος. Πολλοί θεωρούν ότι είναι ένα ύπουλο πρόβλημα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Οι άνθρωποι μας έχοντας πολύ μεγάλη γνώση του σύγχρονου εταιρικού περιβάλλοντος και αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα στην πραγματική διάσταση του προσφέρουν ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες λύσεις.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας δημιουργεί όλο το απαραίτητο δίκτυο προστασίας που προλαμβάνει ή και εξαλείφει τη βιομηχανική κατασκοπεία.

Ποιός είναι το κλειδί διαλεύκανσης μίας βιομηχανικής κατασκοπείας;

Το κλειδί για την επίλυση υποθέσεων βιομηχανικής κατασκοπείας είναι η μυστική παρακολούθηση και η εκμετάλλευση του συνόλου των διαθέσιμων στοιχείων και ανθρώπων σε θέσεις κλειδιά που λειτουργούν ως βασικοί αρωγοί.

Ο υψηλός επαγγελματισμός, η εχεμύθεια και η διακριτικότητα που διέπει το γραφείο μας εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία όλων των εμπλεκόμενων μερών που έχουν πληγεί από τη βιομηχανική κατασκοπεία.

Σε αντίθεση με τη γενική πεποίθηση ότι τέτοια προβλήματα τραβούν σε χρόνο και μάκρος εμείς είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αποτελέσματα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.