Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς. Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου για αθέμιτους λόγους δεν επιτρέπεται βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003.

Πότε κρίνεται αναγκαία η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου;

Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου μπορεί να κριθεί αναγκαία σε διάφορες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα παρακολούθηση κινητού εφήβου για τον οποίο υπάρχει υποψία ότι εμπλέκεται σε παράνομες πράξεις ή κάνει χρήση ναρκωτικών (χρήση ουσιών). Σε μία τέτοια περίπτωση η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου μπορεί να αποβεί σωτήρια (κατόπιν γονικής γραπτής συναίνεσης), ή ακόμα και σε περιπτώσεις όπως ασθένειας αλτσχάιμερ (alzheimer) όπου χρειάζεται να έχουμε τον έλεγχο του αγαπημένου ανθρώπου της οικογενείας μας.

Κατόπιν αιτήματος επιχειρηματιών που έχουν υποψίες για περιπτώσεις βιομηχανικής κατασκοπείας, απάτης ή μη έντιμων υπαλλήλων μπορεί να γίνει παρακολούθηση συνομιλιών κινητού τηλεφώνου.

Μπορεί να γίνει παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου σε ιδιώτες;

Επίσης μπορεί να γίνει παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων για ιδιώτες που μπορεί να έχουν πέσει θύματα κυκλωμάτων ή να δέχονται απειλές από άτομα των οποίων την ταυτότητα δεν γνωρίζουν. Η παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων χρειάζεται και σε περιπτώσεις λεκτικών παρενοχλήσεων.

Το γραφείο μας έχοντας εμπειρία σε ζητήματα παρακολούθησης και ελέγχου κινητού τηλεφώνου λειτουργεί μεθοδικά και επαγγελματικά έχοντας ως μοναδικό του στόχο την συλλογή ουσιαστικών πληροφοριών όσο και τεκμηριωμένων αποδείξεων.

Ποιές είναι οι υποχρεώσεις των γραφείων ιδιωτικών ερευνών;

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών υποχρεούνται να βρίσκονται στα πλαίσια του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 και αναφέρεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.