Ο εντοπισμός των απορρήτων κλήσεων βάζει τέλος σε πολλά ερωτηματικά και δίνει απαντήσεις, πολλές φορές, που δεν τις περιμένετε.

Παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει κάποιες ενέργειες για την εξάλειψη της ανωνυμίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, αφού κάθε κάτοχος οφείλει να δηλώνει τον αριθμό του επίσημα στην εταιρεία πάροχο. Εν τούτοις οι απόρρητες κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα ολοένα και αυξάνονται.

Οι λόγοι που υπάρχει αύξηση αυτού του φαινομένου είναι ποικίλοι:

Α) Οι απόρρητες κλήσεις σε προσωπικό επίπεδο λειτουργούν ως ένα είδος συναισθηματικού εκβιασμού.

Β) Σε επαγγελματικό επίπεδο οι απόρρητες κλήσεις μπορούν να αποσπάσουν πληροφορίες μέσω απειλών και εκφοβισμού.

Για οποιασδήποτε από τις δύο περιπτώσεις και αν αυτό συμβαίνει προκαλεί μεγάλο αίσθημα φόβου και αναστάτωσης, αλλάζοντας την καθημερινότητα μας.

Το χειρότερο σε αυτού του είδους τις περιπτώσεις δεν είναι μόνο η ίδια η πράξη αλλά η άγνοια, δηλαδή ότι δεν γνωρίζει το άτομο που δέχεται τέτοιου είδους κλήσεις ποιες μπορεί να είναι οι προθέσεις του/των ανθρώπων που οδηγούνται σε τέτοιου είδους πράξεις.

Το γραφείο μας φροντίζοντας πάντα να ενημερώνεται για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξειςαλλά και να εφοδιάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να οδηγηθεί στον εντοπισμό των απόρρητων κλήσεων βάζοντας τέλος σε όλα σας τα ερωτηματικά και ερωτήματα.

Γίνεται εντοπισμός απόρρητων κλήσεων

Με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες σας υποσχόμαστε ότι ο εντοπισμός απόρρητων κλήσεων αποτελεί πλέον μία πραγματικότητα. Έτσι η ανωνυμία δεν πρόκειται να σας προκαλέσει ανησυχία και να σκιάσει ξανά την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.