Τα συστήματα παρακολούθησης περιλαμβάνουν κάμερες παρακολούθησης, καταγραφικά, κοριούς και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο για την επιτήρηση ενός χώρου.

Η χρήση συστημάτων παρακολούθησης γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και η χρήση αυτής της υπηρεσίας για αθέμιτους λόγους δεν επιτρέπεται (βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Η διεξαγωγή μίας ιδιωτικής έρευνας περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά μέσα και για να είναι επιτυχής χρειάζεται να συνοδεύεται από εχεμύθεια, αξιοπιστία, διακριτικότητα, αλλά παράλληλα και από τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Τί ρόλο παίζουν τα συστήματα παρακολούθησης;

Τα συστήματα παρακολούθησης όσον αφορά την ιδιωτική έρευνα δεν λειτουργούν επικουρικά αλλά παίζουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της έρευνας.

Η χρήση των συστημάτων παρακολούθησης πρέπει να γίνεται με μέτρο, επαγγελματισμό και με βάση την ανάγκη που παρουσιάζει η εκάστοτε υπόθεση.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει κάποιος που δεν είναι γνώστης να εμπλακεί με αυτά γιατί μπορεί να έχει πολλές δυσάρεστες συνέπειες.

Το γραφείο μας φροντίζει να εφοδιάζεται και να έχει πάντα στην κατοχή του εξοπλισμό και συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε η έρευνα μας να είναι αψεγάδιαστη.

Για μας τα συστήματα παρακολούθησης δεν είναι απλά ανάγκη, τα θεωρούμε απαραίτητη επένδυση που βοηθούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και μας καθιστούν ικανούς να αναλαμβάνουμε κάθε είδους υπόθεση.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.