Και στις ειδικές υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας τα γραφεία ερευνών insider πρωτοστατούν με πολύ προηγμένο εξοπλισμό και συνεχώς επικαιροποιημένη τεχνογνωσία. Η τεχνολογία παίζει πλέον έναν ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Ένας μεγάλος όγκος πληροφοριών που ανταλλάσσουμε καθημερινά διακινείται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων.

Όσο βοηθητική κι αν είναι η σύγχρονη τεχνολογία πολλές φορές ελλοχεύει κινδύνους που μπορούν να μας προκαλέσουν ανησυχία και να μας κάνουν να νιώσουμε ανασφάλεια σχετικά με το πόσο προστατευμένες είναι οι πληροφορίες που διακινούμε.

Οι κλήσεις στο κινητό μας τηλέφωνο με απόκρυψη που μπορούν να πάρουν τη μορφή απειλής, εκβιασμού, ή ανήθικων μηνυμάτων που μπορούν να διαταράξουν σημαντικά την καθημερινότητα μας κάνοντας μας να είμαστε διαρκώς σε επιφυλακή. Πίσω από το καθεστώς της ανωνυμίας κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι κατάληξη μπορούν να έχουν πληροφορίες του προσωπικού αλλά και του επαγγελματικού του βίου.

Στις μέρες μας το φαινόμενο της διαγραφής σημαντικών μηνυμάτων από κινητά και το χακάρισμα ηλεκτρονικών υπολογιστών με στόχο την υποκλοπή ή την εξαφάνιση σημαντικών πληροφοριών είναι ένα ιδιαίτερα συνηθισμένο φαινόμενο.

Όλες αυτές οι καταστάσεις δημιουργούν τεράστιο στρες και αγωνία σε όσους έχουν την ατυχία να έρθουν αντιμέτωποι με αυτές.

Στο γραφείο μας με τη συνδρομή ειδικών υπηρεσιών τεχνολογίας η αγωνία, η ανησυχία και ο φόβος σβήνουν ολοκληρωτικά. Πλέον ο εντοπισμός των απόρρητων κλήσεων και της ανάκτησης διαγραμμένων δεδομένων είναι γεγονός, βάζοντας έτσι τους τίτλους τέλους στην ανωνυμία και στην δυνατότητα ψυχολογικού εκβιασμού.

Οποιαδήποτε πληροφορία σας ανήκει μέσα από συντονισμένες ενέργειες και με ειδικές υπηρεσίες μπορεί άμεσα να επιστρέψει στην κατοχή σας και με αυτό τον τρόπο η καθημερινότητά σας να επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.