Το γραφείο μας θέλοντας να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεωνμπορεί και καθιστά την ανάκτηση των διεγραμμένων δεδομένων μια υπαρκτή πραγματικότητα.

Το φαινόμενο της διαγραφής δεδομένων από κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι μία "πληγή" της σύγχρονης τεχνολογικής πραγματικότητας.

Άνθρωποι με τρομακτικές γνώσης γύρω από τη λειτουργία σύγχρονων λογισμικώνμπορούν να διαγράψουν σημαντικής αξίας δεδομένα από κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οι κάτοχοί τους να βρεθούν προ μεγάλης δυσάρεστης έκπληξης. Όπως είναι γνωστό στις μέρες μας ένα μεγάλο ποσοστό των καθημερινών διαδικασιών της επαγγελματικής και προσωπικής μας ζωής βρίσκεται καταγεγραμμένο και αποθηκευμένο σε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η αλήθεια είναι πως η έλλειψη τους μπορεί να μας δημιουργήσει ένα τεράστιο αίσθημα απώλειας.

Μέχρι και πριν από κάποια χρόνια η απώλεια πληροφοριών από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά για το μέσο άνθρωπο τουλάχιστον σήμαινε ως ένα βαθμό που δεν μπορούσε να διορθωθεί. Η νέα τεχνολογία ήρθε να αλλάξει πλέον τα δεδομένα.

Με τη συνδρομή του κατάλληλου εξοπλισμού και της σύγχρονης τεχνολογίας επαναφέρουμε οποιαδήποτε πληροφορία έχει διαγραφεί από τον κινητό ή τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Ποιός αναλαμβάνει την ανάκτηση διεγραμμένων δεδομένων;

Η ανάκτηση διεγραμμένων δεδομένων πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από επαγγελματίες που λειτουργούν εντός του νόμιμου πλαισίου και σέβονται απόλυτα τα προσωπικά στοιχεία.

Η ανάκτηση διεγραμμένων δεδομένων επαναφέρει τις ισορροπίες στην καθημερινή σας ζωή και βάζει τους τίτλους τέλους σε αυτή την απαράδεκτη μορφή παραβίασης.

Η διακριτικότητα και η εχεμύθεια που μας διακρίνει μας καθιστά την κατάλληλη επιλογή.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.