Όταν μιλάμε για την προστασία ανηλίκων συνήθως αυτή περιλαμβάνει τρεις βασικούς άξονες:

  1. την προστασία του ανηλίκου από την ψυχική και σωματική βία που μπορεί να δέχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον και από ανθρώπους εκτός αυτού.
  2. την προστασία του ανήλικου από επικίνδυνες ουσίες όπως ναρκωτικά.
  3. την προστασία εφήβων και παιδιών από τους κινδύνους του διαδικτύου.

Όσον αφορά την πρώτη κατηγορία η ιδιωτική έρευνα δρα κατά πρώτον προληπτικά έχοντας ως στόχο την προστασία του ανηλίκου από αυτού του είδους τους κινδύνους και τη διαφύλαξη τόσο της ψυχολογίας του, όσο και της σωματικής του ακεραιότητας.

Στη δεύτερη περίπτωση μέσω άμεσης, διακριτικής και μυστικής παρακολούθησης μπορούμε να μάθουμε και να ενημερώσουμε το γονέα σχετικά με το περιβάλλον και τις παρέες με τις οποίες συναναστρέφεται.

Η τρίτη περίπτωση είναι και αυτή αρκετά πολύπλοκη και απαιτεί παρακολούθηση τόσο του ατόμου όσο και ανάλυση ηλεκτρονικών δεδομένων, έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν ο ανήλικος έχει πέσει θύμα εκφοβισμού ή απειλής.

Ιδιαίτερα λεπτός χειρισμός στην προστασία ανηλίκων

Η προστασία των ανηλίκων απαιτεί ιδιαίτερα ειδικό χειρισμό και εις βάθος έρευνα γιατί οι ισορροπίες είναι πάρα πολύ λεπτές και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Το γραφείο μας για χρόνια ειδικεύεται στην προστασία ανηλίκων έχοντας εξειδίκευση και στους τρεις τομείς παρέχοντας πάντα άμεσα ουσιαστικά και ακριβή αποτελέσματα.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.