Ένα φαινόμενο το οποίο παρουσιάζει τρομερά μεγάλες αυξητικές τάσεις είναι η σεξουαλική παρενόχληση στο διαδίκτυο (internet). Πλέον δεν μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά, αλλά για μια πραγματικότητα που βιώνουν άντρες, γυναίκες και κυρίως ανήλικα παιδιά. Σύμφωνα με έρευνες το 1/5 των ανήλικων που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση.

Ποιοί προβαίνουν σε σεξουαλική παρενόχληση στο διαδίκτυο;

Στις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης στο διαδίκτυο άτομα με ψεύτικες ταυτότητεςπαρασύρουν ανήλικους λέγοντας τους ότι έχουν την ίδια ηλικία με αυτούς.

Η σεξουαλική παρενόχληση στο διαδίκτυο είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο φαινόμενο το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πρακτική σεξουαλική παρενόχληση ή και κακοποίηση του ανήλικου ή και ενήλικου ατόμου-θύματος.

Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις των ανηλίκων εάν ο γονέας παρατηρήσει φόβο στον ανήλικο ή σημαντική αλλαγή στη συμπεριφορά του, καλό είναι να επισκεφθεί τους κατάλληλους ανθρώπους.

Πώς βοηθά η ιδιωτική έρευνα στην καταπολέμηση της σεξουαλικής παρανόχλησης στο internet;

Η ιδιωτική έρευνα βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση του φαινομένου της σεξουαλικής παρενόχλησης στο διαδίκτυο (internet), αφού μέσα από εξονυχιστικούς ελέγχους μπορεί να καταλήξει στην αποκάλυψη της δράσης και της ταυτότητας τον ατόμων. Με αυτό τον τρόπο δεν βοηθιέται μόνο το συγκεκριμένο άτομο, αλλά και πιθανά μελλοντικά θύματα.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.