Ο εθισμός στο διαδίκτυο (internet) είναι μία ψυχοπαθολογική κατάσταση που είναι δύσκολο να ανιχνευθεί και να αναγνωριστεί, όμως η αντιμετώπιση της κρίνεται αναγκαία.

Τί περιλαμβάνει ο εθισμός στο ίντερνετ;

Ο εθισμός στο διαδίκτυο περιλαμβάνει τη διαρκή αναζήτηση πληροφοριών σε ιστοσελίδες, την μανιώδη ενασχόληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πολύ συχνό chatting, την εμμονή με σελίδες ερωτικού περιεχομένου, το τζόγο και τα στοιχήματα στο διαδίκτυο, τις ηλεκτρονικές αγορές ακόμα και την υπερβολική εργασιομανία μέσω διαδικτύου.

Πού οδηγεί ο εθισμός στο διαδίκτυο;

Ο εθισμός στο διαδίκτυο δημιουργεί συναισθηματική ανισορροπία, αδυναμία απόλαυσης των ουσιαστικών πραγμάτων στη ζωή ακόμα και οικονομική καταστροφή.

Το άτομο το οποίο είναι εθισμένο στο διαδίκτυο δημιουργεί ποικίλα προβλήματα και στον περίγυρό του αφού ο εθισμός του τον κάνει να καταναλώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του σε αυτό.

Το γραφείο μας μέσα από παρακολούθηση και έρευνα μπορεί να ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση του ατόμου με ουσιαστικές αποδείξεις, αλλά και να προστατεύσει το ίδιο το άτομο από μία πληθώρα κινδύνους στους οποίους εκτίθεται όπως πιθανές διαδικτυακές απάτες, ψεύτικες αγορές, προσβολή της προσωπικότητας του κ.ά.

Με τη βοήθεια μας το περιβάλλον του είναι ενήμερο και έτσι το άτομο μπορεί να βρει την ψυχική του ισορροπία.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.