Το θέμα της ασφάλειας στο διαδίκτυο γίνεται σημαντικότερο στην εποχή που διανύουμε αφού τα παιδιά και οι έφηβοι αποκτούν από πολύ μικρή ηλικία πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Οι κίνδυνοι που αυτό κρύβει είναι συγκεκαλυμμένοι, αλλά μπορεί έτσι μια απλή και καθημερινή συνήθεια να μετατραπεί σε ένα εφιαλτικό σκηνικό.

Τα παιδιά και οι νέοι σήμερα στο διαδίκτυο κινδυνεύουν από περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, διαδικτυακού εκφοβισμού, υποκλοπής πληροφοριών αλλά και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Σε όποια κατάσταση κι αν βρεθεί ο έφηβος ή το παιδί αποτελεί ένα άσχημο γεγονός με τρομερά βλαβερές επιπτώσεις τόσο για τον ίδιο τον έφηβο και το παιδί, όσο και για τους γονείς του.

Η ύπαρξη διαδικτυακών φίλτρων γονικού ελέγχου δεν είναι αρκετή και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξαλείψει τον κίνδυνο.

Εάν παρατηρείται σημαντικές αλλαγές στη συμπεριφορά του παιδιού σας μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς.

Μπορούμε να σας ενημερώσουμε εάν το παιδί σας έχει πέσει θύμα απειλής και να δημιουργήσουμε ταυτόχρονα ένα πλέγμα που θα εξασφαλίζει ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Πώς επιτυγχάνεται η ασφάλεια στο διαδίκτυο;

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο επιτυγχάνεται με την εξάλειψη μέσω της προσωπικής μας έρευναςκαταστάσεων και συμπεριφορών όπως (παρενόχληση, εκφοβισμός, υποκλοπή, ψάρεμα) που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ψυχική και σωματική υγεία του παιδιού ή του εφήβου.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαχείριση θεμάτων που άπτονται της παιδικής και εφηβικής ψυχολογίας μας έχει κάνει να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα τέτοιας φύσης όποτε και όπου αυτό προκύψει.

Η ασφάλεια του παιδιού σας είναι πρωταρχικό μέλημα μας.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.