Τα κληρονομικά είναι μία βασική κατηγορία δικαστικών υποθέσεων με έντονη πολυπλοκότητα παρά το γεγονός ότι σε πρώτη ανάγνωση μπορεί κάποιος να μην τους δώσει την πρέπουσα βαρύτητα.

Περιπεπλεγμένοι τίτλοι ιδιοκτησίας, εξ’ αδιαιρέτου κληρονομιές, αντιδικίες οικογενειακών μελών για ποσοστά κληρονομιάς, είναι μόνο λίγες από τις εκφάνσεις του πολύπλοκου αυτού ζητήματος.

Κληρονομικά - καταστάσεις δίχως τέλος

Τα κληρονομικά δυστυχώς μπορούν να εξελιχθούν σε απίστευτα χρονοβόρες καταστάσεις δίχως τέλος. Το γραφείο μας με αντικειμενικότητα και με κάθε νόμιμη διαδικασία, μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσει το νεφελώδες αυτό τοπίο θέτοντας τα πράγματα στην κατάλληλη βάση, ενημερώνοντας σας πλήρως εξειδικευμένα ποια είναι τα δικαιώματα σας και τι μπορείτε να διεκδικήσετε έτσι ώστε να μην καταλήξετε να έχετε ζημία.

Μην οδηγήστε σε αδιάκοπη σπατάλη χρόνου, μην αφήνετε την υπόθεσή σας σε ανθρώπους που διαθέτουν ημιτελή γνώση, ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και δεν πρέπει να περιπλέκεστε περαιτέρω σε θέματα που από τη φύση τους είναι σύνθετα.

Ο πολλαπλός καταμερισμός μιας υπόθεσης και η διάσπασή της σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους φέρνει μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Μην έχετε δεύτερες σκέψεις το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε την υπόθεση σας στα χέρια των ειδικών.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.