Ο εντοπισμός των μαρτύρων και η εν γένει παρακολούθηση με σκοπό τη συλλογή στοιχείων απαιτούν συντονισμένη δράση και μεθοδικότητα. Ο ρόλος των μαρτύρων παίζει καθοριστικό ρόλο σε μια δικαστική υπόθεση. Ο εντοπισμός των μαρτύρων και η εν γένει παρακολούθηση με σκοπό τη συλλογή στοιχείων απαιτούν συντονισμένη δράση και μεθοδικότητα.

Το γραφείο μας διαθέτει κατάλληλα καταρτισμένους ανθρώπους οι οποίο αναλύοντας την κάθε πτυχή μιας υπόθεσης και λαμβάνοντας υπόψη ακόμη και τις πιο δύσκολες και ασυνήθιστες παραμέτρους μπορούν να εντοπίσουν τους κατάλληλους μάρτυρες, θωρακίζοντας την υπόθεση σας από όλες τις πλευρές και προσφέροντας έτσι τη σιγουριά ενός θετικού αποτελέσματος και τη διαλεύκανση της αλήθειας.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ INSIDER λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες, που έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι, σχεδιάζουμε για σας έρευνες, που να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ
.