ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Γραφεία ερευνών ντετέκτιβ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) insider σε Αθήνα Πειραιά Κηφισιά Γλυφάδα Θεσσαλονίκη και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος:

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2121043419

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

Ντετέκτιβ - ιδιωτικές έρευνες

Δείτε και τα γραφεία ντετέκτιβ για ιδιωτικές έρευνες στο Ναύπλιο, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Αυτό συμβαίνει διότι προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη για ιδιωτικό ερευνητή:

Social Media για detective Private Investigation Office.

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.

ΤΙΜΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΚΟΣΤΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΝΤΕΤΕΚΙΒ ΤΙΜΗ

Οι τιμές ντετέκτιβ μιας ιδιωτικής έρευνας γενικά κυμαίνεται ανάλογα με το αντικείμενο, την διάρκεια της έρευνας,  και τα μέσα που θα επιλέξουμε. Επίσης, κόστος για έναν ντετέκτιβ εξαρτάται από το ανθρώπινο δυναμικό, που θα χρησιμοποιήσουμε, τον τόπο και τον χώρο που θα δραστηριοποιηθούμε.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την οικονομική κρίση στην χώρα μας και την δυσκολία που αυτή έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας.

Ποιο είναι το κόστος μιας έρευνας; Πώς διαμορφώνεται η τιμή για μία ιδιωτική έρευνα;

Το κόστος μιας έρευνας και γενικά των υπηρεσιών μας έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε να είναι προσιτό σε όλους τους πελάτες μας (ιδιώτες και επιχειρήσεις). Σταδιακά από το 2009 και μέχρι σήμερα, οι τιμές μας μειώθηκαν ως επακόλουθο της προσαρμογής τους στις απαιτήσεις των καιρών. Έτσι, οι συνολικές μειώσεις των τιμών μας είναι της τάξεως 30-40% για όλες τις υποθέσεις που αναλαμβάνουμε.

Σε ποιό λόγο υπηρεσιών ντετέκτιβ / κόστους στοχεύουμε;

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας υπηρεσιών ντετέκτιβ /  κόστους στον πελάτη μας εγγυούμενοι:

 • άριστη εξυπηρέτηση
 • απόλυτη εχεμύθεια
 • πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών
 • γρήγορα αποτελέσματα
 • τις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Πόσο σημαντική είναι για σας μία ιδιωτική έρευνα;

Πριν προχωρήσετε με την επικοινωνία και την ανάθεση της εμπιστευτικής ιδιωτικής έρευνας, που σας ενδιαφέρει προτείνουμε να απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις:

 1. Πόσα χρήματα θα διαθέτατε προκειμένου να επιλύσετε ένα σοβαρό πρόβλημα που σας απασχολεί σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο;
 2. Τι θα κάνατε προκειμένου να διασφαλίσετε την ακεραιότητα της ιδιωτικής σας ζωής ή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας;
 3. Θα υπολογίζατε ποτέ περισσότερο το χρηματικό κόστος από την ασφάλεια των παιδιών σας, της οικογένειας σας ή ακόμα και της επιχείρησης σας;
 4. Ποιο χρηματικό ποσό αξίζει να διαθέσετε για να λύσετε το ζήτημα που σας απασχολεί διαρκώς υπονομεύοντας την ευτυχία σας;

Το βέβαιο είναι ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση αρκεί να απευθυνθούμε σε υπεύθυνους και σωστούς επαγγελματίες.

Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

Συνήθως με την ανάθεση μίας εμπιστευτικής έρευνας μας δίνεται και μια σχετική προκαταβολή. Η προκαταβολή αυτή καλύπτει τα έξοδα του απαιτούμενου υλικού και εξοπλισμού για την υπόθεση καθώς και μια προκαταβολή για όλο το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό. Η εξόφληση της υπόθεσης γίνεται με την ολοκλήρωση της και την παράδοση των αποτελεσμάτων στον πελάτη.

Πώς μπορώ να μάθω πόσο θα κοστίσει η έρευνα που με ενδιαφέρει;

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε το κόστος της ιδιωτικής έρευνας, που σας ενδιαφέρει, είναι να τηλεφωνήσετε στα γραφεία μας και να σας συμβουλεύσουμε. Πιθανόν να μη χρειαστεί να μεταβείτε στα γραφεία μας.

Ωστόσο, αν και εφόσον η υπόθεσή σας απαιτεί να μας γνωστοποιήσετε προσωπικές και εμπιστευτικές πληροφορίες, είναι προτιμότερο να κάνετε μία πρώτη συνάντηση μαζί μας. Στα γραφεία μας το πρώτο ραντεβού είναι πάντα δωρεάν

Φυσικά, εννοείται ότι δωρεάν σημαίνει ότι θα ενημερωθείτε πλήρως για όσα είναι απαραίτητα να γίνουν και για τα κόστη των ιδιωτικών ερευνών. Η απόφαση είναι καθαρά δική σας για να συνεργαστείτε με τα γραφεία μας χωρίς καμία δική σας δέσμευση.

περισσότερα για τιμές ντετέκτιβ

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ;

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας αναζητώντας οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

 • Ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας με αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων.
 • Σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.

 

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα  ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ) σε όλη την Ελλάδα, διότι έχουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία στις ιδιωτικές έρευνες:

Η εργασία του ιδιωτικού ερευνητή δεν είναι επάγγελμα με την ευρεία έννοια του όρου, αλλά αποτελεί προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Διεύθυνση - Επικοινωνία μαζί μας

Επικοινωνήστε με τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ), διότι η εργασία μας αποτελεί κατάθεση ψυχής.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

Τηλ. κέντρο: 2121043419

Κιν.      Τηλ.: 6932444425 (24h)

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.