ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Γραφεία ερευνών ντετέκτιβ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) insider σε Αθήνα Πειραιά Κηφισιά Γλυφάδα Θεσσαλονίκη και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος:

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2121043419

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

Ντετέκτιβ - ιδιωτικές έρευνες

Δείτε και τα γραφεία ντετέκτιβ για ιδιωτικές έρευνες στο Ναύπλιο, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Αυτό συμβαίνει διότι προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη για ιδιωτικό ερευνητή:

Social Media για detective Private Investigation Office.

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ

 

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ insider ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ.

Γραφεία ιδιωτικών ερευνών

 

Έρευνες για ιδιώτες και επιχειρήσεις

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ

Προστασία παιδιών από το διαδίκτυο

Όλο και περισσότεροι γονείς εκφράζουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι τα παιδία τους περνούν πάρα πολλές ώρες στο διαδίκτυο και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook.και το twitter.

Αυτό που φοβίζει περισσότερο τους γονείς δεν είναι η απώλεια του ελεύθερου χρόνου τους μπροστά σε ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, όσο το γεγονός ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τις δραστηριότητες των παιδιών τους κατά τη διάρκεια πλοήγησης τους στο διαδίκτυο .Με ποιους μιλάνε, τι είδους πληροφορίες ανταλλάσσουν φόβοι για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και απειλές.

To γεγονός ότι ο κυβερνοχώρος δεν υπόκειται σε κάποια νομοθεσία εντείνει περισσότερο το πρόβλημα. Παρέχει τη δυνατότητα σε ανθρώπους μέσω τις ανωνυμίας τους ή των ψεύτικων ταυτοτήτων να διακινούν παράνομο και επιβλαβές περιεχόμενο, όπως εικόνες παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και παιδικής πορνογραφίας.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία στην συμπεριφορά του παιδιού που μπορούν να προειδοποιήσουν το γονέα για ενδεχόμενη παγίδευση του ανηλίκου του ή κίνδυνο από την έκθεσή του στο διαδίκτυο

Έλλειψη συγκέντρωσης
Επιθετική συμπεριφορά
Απότομες αλλαγές διάθεσης/ απότομα ξεσπάσματα
Απόκρυψη των κινήσεων του (Ποίους συναντά, που πηγαίνει)
Επαναλαμβανόμενα ψέματα.
Μελαγχολία
Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος προστασίας των ανηλίκων είναι μέσω του κλειδώματος μερικών ιστοτόπων και η χρήση φίλτρων ασφαλείας όπως το Norton internet security που παρέχει τη δυνατότητα γονεικού ελέγχου (parental control).

Οι γονείς που εντοπίζουν επιβλαβές περιεχόμενό ή τα παιδιά τους δέχονται απειλές μέσω διαδικτύου μπορούν να το καταγγείλουν σε εξουσιοδοτημένους φορείς.

Εάν η συμπεριφορά του παιδιού δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης τότε θα πρέπει ο γονέας να απευθυνθεί σε ειδικούς ανθρώπους, που θα διερευνήσουν την υπόθεση σε βάθος για να ξέρει πως ακριβώς θα πρέπει να κινηθεί και τι μέτρα να λάβει.

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ;

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας αναζητώντας οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

  • Ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας με αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων.
  • Σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.

 

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα  ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ) σε όλη την Ελλάδα, διότι έχουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία στις ιδιωτικές έρευνες:

Η εργασία του ιδιωτικού ερευνητή δεν είναι επάγγελμα με την ευρεία έννοια του όρου, αλλά αποτελεί προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Διεύθυνση - Επικοινωνία μαζί μας

Επικοινωνήστε με τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ), διότι η εργασία μας αποτελεί κατάθεση ψυχής.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

Τηλ. κέντρο: 2121043419

Κιν.      Τηλ.: 6932444425 (24h)

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.