ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Γραφεία ερευνών ντετέκτιβ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) insider σε Αθήνα Πειραιά Κηφισιά Γλυφάδα Θεσσαλονίκη και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος:

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2121043419

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

Ντετέκτιβ - ιδιωτικές έρευνες

Δείτε και τα γραφεία ντετέκτιβ για ιδιωτικές έρευνες στο Ναύπλιο, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Αυτό συμβαίνει διότι προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη για ιδιωτικό ερευνητή:

Social Media για detective Private Investigation Office.

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.

ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ, DNA

 

Το τεστ πατρότητας διερευνά το κατά πόσο κάποιος είναι βιολογικός πατέρας ενός ή περισσοτέρων τέκνων. Με την εξέλιξη της ιατρικής τεχνολογίας και της γενετικής η ακρίβεια των αποτελεσμάτων που δίνει το τεστ πατρότητας αγγίζει το ποσοστό του 99,9%.

Το τεστ πατρότητας μπορεί να πραγματοποιηθεί βασικά για 2 λόγους:

α) για προσωπικούς λόγους όταν κάποιος θέλει μια γενετική απόδειξη ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, σε αυτή την περίπτωση μπορεί να πραγματοποιηθεί απλά και γρήγορα ακόμα και από το σπίτι συλλέγοντας τα δείγματα και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες που παρέχονται από το ιατρικό εργαστήριο

β) για νόμιμη απόδειξη πατρότητας / ή μη πατρότητας, δηλαδή τεστ πατρότητας με νομική ισχύ, σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητη κατά τη συλλογή του δείγματος η παρουσία ενός ανεξάρτητου τρίτου μάρτυρα (συμβολαιογράφος, δικηγόρος, πραγματογνώμονας ή ακόμα και προσωπικός γιατρός).

Το γραφείο μας μέσα από σειρά επιτυχημένων συνεργασιών με τα κατάλληλα ιατρικά εργαστήρια, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες του και αυτή την υπηρεσία και συγκεκριμένα DNA τεστ με νομική ισχύ.

Το τεστ πατρότητας μπορεί να έχει νομική ισχύ και να χρησιμοποιηθεί σε αστικές υποθέσεις καθώς και σε περιπτώσεις εξακρίβωσης βιολογικών δεσμών. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται με την παρουσία ενός επίσημου πραγματογνώμονα των δικαστικών αρχών που εξασφαλίζει την εγκυρότητα των αναλύσεων καθώς επίσης και την εκπροσώπηση στο Δικαστήριο. Ο πραγματογνώμονας θα ταυτοποιήσει τους συμμετέχοντες στο τεστ DNA, θα πιστοποιήσει τη διαδικασία ανάλυσης και τέλος θα υπογράψει την έκθεση πραγματογνωμοσύνης. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα σχετικά αποτελέσματα στο Δικαστήριο, είναι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να έχουν δώσει προκαταρκτικά τη συγκατάθεσή τους για την συγκεκριμένη ανάλυση. Η ταυτοποίηση των προσώπων μπορεί γίνει αυτοπροσώπως ή ακόμα και μέσω μιας νέας καινοτόμου διαδικασίας του λεγόμενου «on line πρωτοκόλλου δειγματοληψίας»

Το τεστ πατρότητας μπορεί να πραγματοποιηθεί με λήψη σάλιου, η συλλογή των δειγμάτων γίνεται με απλή τριβή του εσωτερικού του μάγουλου με έναν βαμβακοφόρο στυλεό. Το τεστ είναι εξαιρετικά απλό, γρήγορο και ανώδυνο. Δεν απαιτείται η συλλογή αίματος ή άλλων βιολογικών δειγμάτων. Είναι λανθασμένη η αντίληψη που υπάρχει ακόμα και σήμερα ότι το αίμα είναι πιο αξιόπιστο στις εξετάσεις DNA για την εξακρίβωση της βιολογικής συγγένειας. Ο μύθος αυτός έχει διατηρηθεί επειδή το αίμα χρησιμοποιείται στις κλασικές μικροβιολογικές εξετάσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι όλα τα κύτταρα του οργανισμού -με εξαίρεση τα ερυθρά αιμοσφαίρια που δεν έχουν πυρήνα- περιέχουν τις ίδιες γενετικές πληροφορίες που χρειαζόμαστε. Επομένως είτε χρησιμοποιήσουμε αίμα, είτε σάλιο, είτε οποιοδήποτε άλλο ιστό ή έκκριση του ανθρώπινου σώματος το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA θα είναι το εξίσου αξιόπιστο.

Μέχρι σήμερα στην ελληνική πραγματικότητα, η επίλυση και της πιο απλής υπόθεσης πατρότητας ήταν μια διαδικασία χρονοβόρα, με μεγάλο κόστος και ταλαιπωρία για τους εμπλεκόμενους. Ο μύθος των κρατικών εργαστηρίων στα οποία θα πρέπει θεωρητικά να διεκπεραιωθούν οι αναλύσεις DNA για να έχουν νομική ισχύ καταρρίφθηκε, αφού σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο δεν εφαρμόζονται οι σύγχρονες τεχνολογίες για τη διεκπεραίωση αυτών των αναλύσεων. Ακόμα και στις περιπτώσεις που κάποιοι επιστήμονες δημόσιων νοσοκομείων ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν αναλύσεις DNA για την εξακρίβωση των βιολογικών δεσμών, η διαδικασία φλερτάρει με το ποινικό αδίκημα αφού τα αποτελέσματα των αναλύσεων είναι παντελώς αναξιόπιστα λόγω των απαρχαιωμένων τεχνολογιών.

Με το τεστ πατρότητας εξαλείφεται κάθε δεύτερη σκέψη σχετικά με την γονική ταυτότητα του τέκνου. Η ύπαρξη ερωτηματικών σε σχέση με την πατρότητα ενός τέκνου προκαλεί αναταράξεις στην ευρύτερη καθημερινότητα του ατόμου, αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που τέτοια ερωτήματα δεν πρέπει ποτέ να μένουν αναπάντητα.

Όλα τα τεστ πραγματοποιούνται με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμυθεια και τα αποτελέσματα είναι άκρως εμπιστευτικά.

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ;

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας αναζητώντας οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

  • Ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας με αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων.
  • Σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.

 

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα  ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ) σε όλη την Ελλάδα, διότι έχουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία στις ιδιωτικές έρευνες:

Η εργασία του ιδιωτικού ερευνητή δεν είναι επάγγελμα με την ευρεία έννοια του όρου, αλλά αποτελεί προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Διεύθυνση - Επικοινωνία μαζί μας

Επικοινωνήστε με τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ), διότι η εργασία μας αποτελεί κατάθεση ψυχής.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

Τηλ. κέντρο: 2121043419

Κιν.      Τηλ.: 6932444425 (24h)

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.