ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Γραφεία insider

  

Κεντρικά γραφεία:

Αιόλου 100 & Σταδίου

 

(7ος όροφος, γραφείο 709)

 

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2103218888

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

 

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

        

   Social media insider.  Social media insider.

ΤΕΣΤ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

 

Σε συνεργασία με πιστοποιημένα εργαστήρια το γραφείο μας είναι σε θέση να παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο τεστ απιστίας με πλήρως αξιόπιστα αποτελέσματα.

Η διαδικασία που ακολουθείται σχετικά με το τεστ απιστίας είναι η εξής: Στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίηση στέλνεται στο εργαστήριο και κατόπιν ανάλυσης ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει πληροφορίες σχετικά με το πόσο διαφορετικά DNA βρέθηκαν στο δείγμα, το φύλο των ατόμων στα οποία ανήκουν, ακόμα και την ταυτότητα των ατόμων εφόσον υπάρχει συγκρίσιμο δείγμα από αυτά. Η επιτυχία του τεστ απιστίας εξαρτάται από το είδος του δείγματος που θα συλλεχθεί. Δείγμα μπορεί να συλλεχθεί από αποτσίγαρα, μπουκάλια, μαχαιροπήρουνα, ρούχα, εσώρουχα, προφυλακτικά, οδοντόβουρτσα, αίμα, τρίχες με τη ρίζα τους, σπέρμα, τσίχλα, χαρτομάντιλα, ξυραφάκια ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανιχνευση βιολογικού υλικού.

Οι άνθρωποι του γραφείου μας θέλοντας να εξαλείψουν κάθε δυνατή αμφιβολία σχετικά με όποια υποψία υπάρχει στο μυαλό σας, σε συνεργασία με εξειδικευμένα κέντρα παρέχουν το τεστ απιστίας DNA το οποίο αποτελεί την πλέον εξειδικευμένη πρόταση της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας.

Με την εξέταση DNA θα πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε για όλα τα ερωτήματα που σας απασχολούν σχετικά με το σύντροφο σας καθώς και για τυχόν ύποπτα αντικείμενα όπως για παράδειγμα λερωμένα ρούχα, εσώρουχα, σεντόνια ή προφυλακτικά.

Με τη συγκεκριμένη ανάλυση μπορούμε να έχουμε: α) την ανίχνευση σπέρματος, σάλιου ή άλλου βιολογικού υλικού, β) τον καθορισμό του φύλου (αρσενικό ή θηλυκό) του ατόμου από το οποίο προέρχονται τα βιολογικά υλικά και γ) την γενετική ταυτοποίηση των βιολογικών υλικών και την σύγκρισή τους τόσο με το γενετικό προφίλ του ατόμου που ζήτησε το τεστ, όσο και με άλλα δείγματα που προέρχονται από την υποτιθέμενη πηγή των βιολογικών υλικών του υπόπτου.

Το γραφείο μας κατανοεί την ευαίσθητη φύση όλων των παραπάνω περιπτώσεων γι αυτό μεταχειριζόμαστε πάντα τις υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε με την απαραίτητη ευαισθησία, διακριτικότητα και εχεμυθεια.

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα  ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

Τί είναι καλό να γνωρίζετε;

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ή ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, αλλά επιτρέπονται οι όροι:

 

     ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

 

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ;

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας για οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

  • Ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας με αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων.
  • Σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.

Διεύθυνση - Επικοινωνία μαζί μας

Contact us

Τηλ. Κέντρο: 2103218888

 

Κιν.    Τηλ. :  6932444425 (24 h)

 

k.sotiropoulos@hotmail.com

 

Join us on facebook

 

CENTRAL OFFICE

100 Aiolou St, 10564 Athens