ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Γραφεία ερευνών ντετέκτιβ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) insider σε Αθήνα Πειραιά Κηφισιά Γλυφάδα Θεσσαλονίκη και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος:

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2121043419

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

Ντετέκτιβ - ιδιωτικές έρευνες

Δείτε και τα γραφεία ντετέκτιβ για ιδιωτικές έρευνες στο Ναύπλιο, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Αυτό συμβαίνει διότι προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη για ιδιωτικό ερευνητή:

Social Media για detective Private Investigation Office.

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

 

Η σεξουαλική κακοποίηση αναφέρεται στην άσκηση σωματικής, ψυχικής, οικονομικής ή και σεξουαλικής βίας από τον σύζυγο ή τον ερωτικό σύντροφο, είτε από άλλο άτομο το οποίο δεν είναι ο ερωτικός σύντροφος.

Η σεξουαλική κακοποίηση αφορά επίσης την άσκηση σωματικής και ψυχικής βίας σε παιδιά από το γονέα, ή από άλλα άτομα εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Παρά την εξέλιξη των κοινωνιών τα φαινόμενα σεξουαλικής κακοποίησης αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς. Παρά το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν πως υπάρχει μείωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα θύματα σιωπούν, είτε λόγω του φόβου του διασυρμού, είτε και για το φόβο της ίδιας τους της ζωής αρνούνται να παραδεχθούν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Στις μέρες μας είναι και μεγάλος ο αριθμός των εφήβων θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης που προκύπτει μέσω του διαδικτύου.

Οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες γιατί πάντοτε επαναλαμβάνονται από το θύτη ξανά είτε στο ίδιο θύμα, είτε σε άλλα ανυποψίαστα άτομα.

Το γραφείο μας έχοντας δημιουργήσει ένα κατάλληλο δίκτυο προστασίας και έχοντας σε θέσεις κλειδιά τους κατάλληλους ανθρώπους έχει προλάβει πολλές φορές καταστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σεξουαλική κακοποίηση.

Στη δυσάρεστη περίπτωση που η σεξουαλική κακοποίηση έχει πραγματοποιηθεί, φροντίζει να φέρει τους υπαίτιους ενώπιον της δικαιοσύνης και να μεταφέρει τα θύματα σε ασφαλές περιβάλλον, όπως σε οργανώσεις που προασπίζουν τα δικαιώματα όσων έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Ειδικά στις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών λειτουργούμε με γνώμονα την απόλυτη προστασία τής ήδη κλονισμένης ψυχολογίας του παιδιού, φροντίζοντας να μειώσουμε την περαιτέρω έκθεσή του και σε άλλους κινδύνους, διαφυλάσσοντας πάντα την ανωνυμία του.

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ;

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας αναζητώντας οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

  • Ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας με αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων.
  • Σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.

 

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα  ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ) σε όλη την Ελλάδα, διότι έχουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία στις ιδιωτικές έρευνες:

Η εργασία του ιδιωτικού ερευνητή δεν είναι επάγγελμα με την ευρεία έννοια του όρου, αλλά αποτελεί προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Διεύθυνση - Επικοινωνία μαζί μας

Επικοινωνήστε με τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ), διότι η εργασία μας αποτελεί κατάθεση ψυχής.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

Τηλ. κέντρο: 2121043419

Κιν.      Τηλ.: 6932444425 (24h)

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.