ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Γραφεία ερευνών ντετέκτιβ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) insider σε Αθήνα Πειραιά Κηφισιά Γλυφάδα Θεσσαλονίκη και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος:

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2121043419

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

Ντετέκτιβ - ιδιωτικές έρευνες

Δείτε και τα γραφεία ντετέκτιβ για ιδιωτικές έρευνες στο Ναύπλιο, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Αυτό συμβαίνει διότι προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη για ιδιωτικό ερευνητή:

Social Media για detective Private Investigation Office.

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.

ΜΟΙΧΕΙΑ

 

Η μοιχεία δεν αφορά μόνο την σεξουαλική επαφή του ατόμου με κάποιον άλλο εκτός του συντρόφου ή του συζύγου του. Σύμφωνα με έρευνες απιστία μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και η ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας η μοιχεία στις μέρες μας μπορεί να πάρει και μία νέα μορφή αυτή της διαδικτυακής απιστίας που πραγματοποιείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σπόρος της αμφιβολίας σχετικά με την υπόνοια μοιχείας του συντρόφου μπορεί να καταρρακώσει ψυχολογικά το άτομο να του δημιουργήσει ανασφάλειες φοβίες ακόμα και εμμονές.

Η αμφισβήτηση του συντρόφου και η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να οδηγήσει στην πλήρη διάλυση του γάμου ή και του συναισθηματικού δεσμού.

Η διαλεύκανση περιπτώσεων μοιχείας δεν θα πρέπει να γίνεται γρήγορα πρόχειρα και βιαστικά. Οι άνθρωποι μας έχοντας πλήρη επίγνωση του ιδιαίτερου χειρισμού που απαιτούν οι περιπτώσεις που αφορούν απιστία δρουν μεθοδικά συντονισμένα και εντός ενός αυστηρού επαγγελματικού πλαισίου.

Μετά την ανάληψη της υπόθεσης καταρτίζουμε το κατάλληλο πλάνο που θα μας επιτρέψει να συλλέξουμε το μέγιστο αριθμό αξιόλογων πληροφοριών. Ο πελάτης μας συνεργάζεται μαζί μας και είναι πάντα ενημερωμένος για κάθε στάδιο της έρευνας μας. Πάγια τακτική μας είναι να μην μοιραζόμαστε με τον πελάτη καμία πληροφορία η οποία δεν είναι πλήρως ελεγμένη και διασταυρωμένη. Οι ισχυρισμοί μας είναι πάντοτε προϊόν έρευνας γιατί ειδικά σε περιπτώσεις στις οποίες βάλλεται η προσωπικότητα του ατόμου φροντίζουμε κανένας να μην κατηγορηθεί ποτέ άδικα.

Η συζυγική απιστία μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε ζευγάρια που έχουν προβλήματα στο γάμο τους ή ακόμα και σε ζευγάρια που έχουν φαινομενικά ένα καλό έγγαμο βίο.

Τα αίτια που μπορούν να προκαλέσουν τη συζυγική απιστία είναι η ανάγκη διεξόδου από ένα δυστυχισμένο γάμο εθισμός στις σεξουαλικές επαφές κ.ά.

Η χειρότερη επίπτωση της συζυγικής απιστίας είναι η απώλεια της μέχρι του συμβάντος εμπιστοσύνης που υπήρχε μεταξύ των συζύγων κάτι που μπορεί να προκαλέσει πολλά ψυχολογικά προβλήματα και μετατραυματικό στρες ιδιαίτερα όσο αφορά τον εξαπατημένο σύζυγο.

Το φαινόμενο της συζυγικής απιστίας είναι ένα γεγονός που στις μέρες μας έχει πάρει διαστάσεις προβλήματος τόσο από πλευράς των ανδρών όσο και των γυναικών.

Οι υποψίες περί μοιχείας και η δημιουργία αμφιβολιών εντός του έγγαμου βίου ταλανίζουν τον έναν από το ζευγάρι που κάνει τέτοιες σκέψεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονες τριβές μέσα στη συζυγική εστία. Πολλές φορές όσοι έχουν τέτοιου είδος φόβους προσπαθούν να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν μέσω ερασιτεχνικών πρακτικών παρακολούθησης: ψάξιμο κινητών, προσωπικών αντικειμένων κ.ά.

Η αλήθεια είναι όμως ότι τέτοιου τύπου έρευνες πρέπει να γίνονται από ειδικευμένους ανθρώπους που ξέρουν πιο τρόπο και πια γραμμή έρευνας θα πρέπει να ακολουθήσουν έτσι ώστε να υπάρχουν βάσιμα τεκμηριωμένα ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία. Οι υποθέσεις που σχετίζονται με μοιχεία δεν πρέπει να χειρίζονται από ανθρώπους που δεν έχουν ουσιαστική γνώση των ιδιωτικών ερευνών, γιατί είναι πολύ πιθανόν να θέσουν σε κίνδυνο τόσο την προσωπικότητα, όσο και την υπόληψη του ατόμου η οποία μπορεί να πληγεί ανεπανόρθωτα χωρίς πολλές φορές να υπάρχει λόγος.

Απαραίτητο στοιχείο για την ομαλή έκβαση τέτοιων υποθέσεων αποτελεί η ύπαρξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ ιδιωτικού ερευνητή και ενδιαφερόμενου.

Το γραφείο μας προσφέρει απτές αποδείξεις σχετικά με την ύπαρξη ή όχι συζυγικής απιστίας εντός του έγγαμου βίου. Μέσα από ενδελεχή παρακολούθηση των καθημερινών κινήσεων προσφέρουμε στον ενδιαφερόμενο ουσιαστικές απαντήσεις στα ερωτήματά του που δεν χωρούν αμφισβήτηση.

Με άκρα εχεμυθεια και τηρώντας το προσωπικό απόρρητο, φέρνουμε στο φως περιπτώσεις συζυγικής απιστίας με απόλυτα τεκμηριωμένες μεθόδους, λειτουργώντας πάντα σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Δεν αφήνουμε καμία πληροφορία να διαρρεύσει σε λοιπά άτομα της οικογένειας και προστατεύουμε πάντα την εμπιστοσύνη που μας δίνει ο πελάτης μας.

Η έρευνα γίνεται πάντα σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες κάθε υπόθεσης αλλά και ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ;

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας αναζητώντας οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

  • Ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας με αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων.
  • Σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.

 

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα  ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ) σε όλη την Ελλάδα, διότι έχουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία στις ιδιωτικές έρευνες:

Η εργασία του ιδιωτικού ερευνητή δεν είναι επάγγελμα με την ευρεία έννοια του όρου, αλλά αποτελεί προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Διεύθυνση - Επικοινωνία μαζί μας

Επικοινωνήστε με τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ), διότι η εργασία μας αποτελεί κατάθεση ψυχής.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

Τηλ. κέντρο: 2121043419

Κιν.      Τηλ.: 6932444425 (24h)

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.