ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Γραφεία ερευνών ντετέκτιβ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) insider σε Αθήνα Πειραιά Κηφισιά Γλυφάδα Θεσσαλονίκη και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος:

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2121043419

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

Ντετέκτιβ - ιδιωτικές έρευνες

Δείτε και τα γραφεία ντετέκτιβ για ιδιωτικές έρευνες στο Ναύπλιο, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Αυτό συμβαίνει διότι προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη για ιδιωτικό ερευνητή:

Social Media για detective Private Investigation Office.

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

 

Το ηλεκτρονικό έγκλημα στην πραγματικότητα δεν διαφέρει από ένα παραδοσιακού τύπου έγκλημα το μόνο που αλλάζει είναι τα εργαλεία με τα οποίο αυτό διαπράττεται.

Στη σύγχρονη εποχή οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και άλλες συσκευές συνδεδεμένες με το διαδίκτυο μετατρέπονται σε ένα επικίνδυνο εργαλείο για μία μορφή σύγχρονων εγκληματιών που διαπράττουν παράνομες πράξεις μέσω του διαδικτύου. Το ηλεκτρονικό έγκλημα μπορεί να έχει πολλές μορφές όπως: Διάπραξη απάτηςκλοπή πληροφοριών και απευθείας παγίδευση θυμάτων.

Η τεχνολογία όμως δεν βοηθά μόνο στην άνθιση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά και στην καταπολέμηση του.

Μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή και με e-mail γνωστά και ως "ψάρεμα" (fishing) μπορούν να κλέψουν τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής κάρτας. Τα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο σοβαρά αφού μέσα από ηλεκτρονικούς υπολογιστέςγίνεται ακόμα και εμπορία ναρκωτικών.

Με ειδικά λογισμικά οι επιτήδειοι κρύβουν / αλλοιώνουν τη διεύθυνση ΙP (IP address spoofing ή IP spoofing) που είναι και η αναγνωριστική διεύθυνση του ενός υπολογιστή με τον άλλον. Με αυτό τον τρόπο κρύβουν τα ίχνη τους και την τοποθεσία τους ώστε να μπορούν να εκτελέσουν το επιθυμητό ηλεκτρονικό έγκλημα χωρίς να μπορούν να εντοπισθούν και να συλληφθούν.

Το γραφείο μας έχοντας στη διάθεσή του κατάλληλα καταρτισμένους ανθρώπους είναι σε θέση χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνολογία να εντοπίσει και να εξαρθρώσει περιπτώσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος μέσα από μεθοδευμένη έρευνα.

Τα ηλεκτρονικά στοιχεία που θα σας προσφέρουμε, ανεύρεση ηλεκτρονικών αρχείωνμηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμη και τον εντοπισμό διεύθυνσης ΙP είναι ικανά να χρησιμοποιηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και έτσι να μη μείνουν ατιμώρητοι οι υπαίτιοι.

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ;

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας αναζητώντας οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

  • Ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας με αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων.
  • Σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.

 

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα  ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ) σε όλη την Ελλάδα, διότι έχουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία στις ιδιωτικές έρευνες:

Η εργασία του ιδιωτικού ερευνητή δεν είναι επάγγελμα με την ευρεία έννοια του όρου, αλλά αποτελεί προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Διεύθυνση - Επικοινωνία μαζί μας

Επικοινωνήστε με τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ), διότι η εργασία μας αποτελεί κατάθεση ψυχής.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

Τηλ. κέντρο: 2121043419

Κιν.      Τηλ.: 6932444425 (24h)

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.