ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Γραφεία insider

  

Κεντρικά γραφεία:

Αιόλου 100 & Σταδίου

 

(7ος όροφος, γραφείο 709)

 

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2103218888

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

        

   Social media insider.  Social media insider.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

 

 

Ο έλεγχος αξιοπιστίας εταιριών γίνεται συνέχεια ολοένα και πιο απαραίτητος και πιο σημαντικός όπως εξελίσσονται τα πράγματα στην χώρα μας στον χώρο εύρεσης εργασίας και στις ανάγκες όλων για επαγγελματική εξασφάλιση και αποκατάσταση.

Πάρα πολλοί νέοι εξαιτίας της έντονης οικονομικής κρίσης που υπάρχει στη χώρα μας και έχει δημιουργήσει τεράστια ανεργία, κυρίως στις ηλικίες 25-40 αποφασίζουν να φύγουν για το εξωτερικό με στόχο την αναζήτηση εργασίας και καλύτερων συνθηκών.

Ενώ έχουν κάνει κάποιες επαφές και ξεκινούν από τη χώρα με τις καλύτερες των προϋποθέσεων πολλές φορές η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Φτάνοντας εκεί αντικρίζουν μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Καταλήγουν με μικρότερο μισθό με διαφορετικούς όρους από τους συμφωνηθέντες, με αποτέλεσμα να επέρχεται απογοήτευση ακόμα και δυσκολία επιβίωσης.

Το γραφείο μας μέσου του κατάλληλου δικτύου ανθρώπων ειδικότερα όσον αφορά τις Ευρωπαϊκές χώρες, είναι σε θέση να διεξάγει έλεγχο αξιοπιστίας εταιριών και έτσι ο ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί σχετικά με τα κάτωθι:

  • Τη φήμη της εταιρείας
  • Την αξιοπιστία της
  • Το εργασιακό καθεστώς που επικρατεί
  • Εάν υπάρχουν παράπονα από πλευράς των υπαλλήλων που απασχολεί σχετικά με αθέτηση όρων

Το να αφήσει κάποιος τη χώρα του είναι σίγουρα μία ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση που αλλάζει τη ζωή του εκ βάθρων.

Με τον έλεγχο αξιοπιστίας εταιρειών πολλές ανασφάλειες, φόβοι, και πιθανά μελλοντικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ελαχιστοποιούνται ή εξαλείφονται.

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα δωρεάν ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

 

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ κι έχετε πελαγώσει;

 

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας για οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

  • δωρεάν ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας
  • αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων
  • δωρεάν σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.