ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Γραφεία insider

  

Κεντρικά γραφεία:

Αιόλου 100 & Σταδίου

 

(7ος όροφος, γραφείο 709)

 

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2103218888

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

 

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

        

   Social media insider.  Social media insider.

ΑΠΑΓΩΓΕΣ

 

Οι απαγωγές είναι ένα ιδιαίτερα επίκαιρο ζήτημα στις μέρες μας. Ειδικότερα, η δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε έχει συντελέσει σε μία ραγδαία αύξηση των απαγωγώνενήλικων και ανήλικων ατόμων. Οι θύτες θεωρούν ότι οι απαγωγές είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος εκβιασμού για την απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών υπό το πρίσμα της απειλής για τη σωματική ακεραιότητα αλλά και την ίδια τη ζωή του θύματος.

Οι απαγωγές δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μία ακόμα επαγγελματική υπόθεση, αλλά ως ένα γεγονός που απαιτεί ευαισθησία και πρόληψη για την αποφυγή καταστρεπτικών συνεπειών στην ψυχολογία του ατόμου.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το κατάλληλο δίκτυο προστασίας και προληπτικών μέτρων ώστε να αποφεύγονται οι περιπτώσεις απαγωγών.

Στην περίπτωση όμως που κάποιος απευθυνθεί σε εμάς για το ζήτημα απαγωγής, λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, δρώντας με άκρα διακριτικότητα μυστικότητα με γνώμονα πάντα την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας του ατόμου. Το γραφείο μας έχει φέρει εις πέρας πολύπλοκες και σημαντικές υποθέσεις απαγωγών.

Η εμπειρία μας στο ζήτημα των

απαγωγών και ο επαγγελματισμός μας εξασφαλίζουν την απόλυτα επιτυχή έκβαση της υπόθεσης. Μέλημα μας δεν είναι μόνο η ασφαλή επιστροφή του ατόμου στην οικία του αλλά και η εξάλειψη οποιασδήποτε απειλής που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το ίδιο το άτομο και μέλη της οικογένειας του στο μέλλον.

 

Οι άνθρωποι μας ειδικεύονται και στον τομέα των παιδικών απαγωγών, αφού όλο και περισσότερα παιδιά στις μέρες μας πέφτουν θύματα απαγωγών όχι μόνο για χρηματικούς λόγους, αλλά εξαιτίας της εξάπλωσης δικτύων εμπορίας οργάνων και παιδικής πορνογραφίας.

Η επιτυχία μας οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην ικανότητα μας να εντοπίζουμε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο της απαγωγής αλλά και τους ίδιους του απαγωγείς.

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα  ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

Τί είναι καλό να γνωρίζετε;

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ή ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, αλλά επιτρέπονται οι όροι:

 

     ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

 

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ;

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας για οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

  • Ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας με αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων.
  • Σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.

Διεύθυνση - Επικοινωνία μαζί μας

Contact us

Τηλ. Κέντρο: 2103218888

 

Κιν.    Τηλ. :  6932444425 (24 h)

 

k.sotiropoulos@hotmail.com

 

Join us on facebook

 

CENTRAL OFFICE

100 Aiolou St, 10564 Athens