ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Γραφεία insider

  

Κεντρικά γραφεία:

Αιόλου 100 & Σταδίου

 

(7ος όροφος, γραφείο 709)

 

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2103218888

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

 

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

        

   Social media insider.  Social media insider.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Το γραφείο μας θέλοντας να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεωνμπορεί και καθιστά την ανάκτηση των διαγραμμένων δεδομένων μια υπαρκτή πραγματικότητα.

Το φαινόμενο της διαγραφής δεδομένων από κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι μία "πληγή" της σύγχρονης τεχνολογικής πραγματικότητας.

Άνθρωποι με τρομακτικές γνώσης γύρω από τη λειτουργία σύγχρονων λογισμικώνμπορούν να διαγράψουν σημαντικής αξίας δεδομένα από κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οι κάτοχοί τους να βρεθούν προ μεγάλης δυσάρεστης έκπληξης. Όπως είναι γνωστό στις μέρες μας ένα μεγάλο ποσοστό των καθημερινών διαδικασιών της επαγγελματικής και προσωπικής μας ζωής βρίσκεται καταγεγραμμένο και αποθηκευμένο σε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η αλήθεια είναι πως η έλλειψη τους μπορεί να μας δημιουργήσει ένα τεράστιο αίσθημα απώλειας.

Μέχρι και πριν από κάποια χρόνια η απώλεια πληροφοριών από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά για το μέσο άνθρωπο τουλάχιστον σήμαινε ως ένα βαθμό που δεν μπορούσε να διορθωθεί. Η νέα τεχνολογία ήρθε να αλλάξει πλέον τα δεδομένα.

Με τη συνδρομή του κατάλληλου εξοπλισμού και της σύγχρονης τεχνολογίας επαναφέρουμε οποιαδήποτε πληροφορία έχει διαγραφεί από τον κινητό ή τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Η ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από επαγγελματίες που λειτουργούν εντός του νόμιμου πλαισίου και σέβονται απόλυτα τα προσωπικά στοιχεία.

Η ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων επαναφέρει τις ισορροπίες στην καθημερινή σας ζωή και βάζει τους τίτλους τέλους σε αυτή την απαράδεκτη μορφή παραβίασης.

Η διακριτικότητα και η εχεμύθεια που μας διακρίνει μας καθιστά την κατάλληλη επιλογή.

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα  ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

Τί είναι καλό να γνωρίζετε;

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ή ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, αλλά επιτρέπονται οι όροι:

 

     ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

 

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ;

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας για οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

  • Ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας με αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων.
  • Σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.

Διεύθυνση - Επικοινωνία μαζί μας

Contact us

Τηλ. Κέντρο: 2103218888

 

Κιν.    Τηλ. :  6932444425 (24 h)

 

k.sotiropoulos@hotmail.com

 

Join us on facebook

 

CENTRAL OFFICE

100 Aiolou St, 10564 Athens