ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Γραφεία insider

  

Κεντρικά γραφεία:

Αιόλου 100 & Σταδίου

 

(7ος όροφος, γραφείο 709)

 

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2103218888

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

 

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

        

   Social media insider.  Social media insider.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Οι αισθηματικές έρευνες είναι το πιο συνηθισμένο και διαδεδομένο είδος ιδιωτικών ερευνών. Το ζήτημα της απιστίας ενός συντρόφου / συζύγου είναι μία από τις μεγαλύτερες αμφιβολίες, που μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια μιας σχέσης και να οδηγήσει στο τέλος μίας σχέσης ή στη διάλυση ενός γάμου. Γι αυτό το λόγο αποτελεί έναν τομέα έρευνας που απαιτεί ιδιαίτερη λεπτότητα και χειρισμό.

Το γραφείο μας με μεθοδικότητα και διακριτικότητα και φροντίζοντας να τηρεί όλες τις απαραίτητες ισορροπίες, στις αισθηματικές έρευνες προσφέρει στον ενδιαφερόμενο πελάτη όλες τις απαντήσεις, που ψάχνει με τον πλέον απτό και τεκμηριωμένο τρόπο, εξαλείφοντάς του κάθε πιθανή αμφιβολία.

Κάθε άνθρωπος που επισκέπτεται το γραφείο μας για τη διαλεύκανση μίας αισθηματικής έρευνας αφήνεται εξολοκλήρου στην εμπειρία και τον επαγγελματισμό του ιδιωτικού ερευνητή. Γι αυτό για μας η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης είναι η βασική προϋπόθεση για την επιτυχή έκβαση μίας τέτοιας υπόθεσης. Η σωστή επικοινωνία μεταξύ πελάτη και ιδιωτικού ερευνητή φέρει πολύ πιο γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα.

Κάθε αισθηματική έρευνα είναι και μια καινούρια πρόκληση που απαιτεί ενδελεχή μελέτη, πριν από την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου χειρισμού. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη και όλα τα βήματα πρέπει να είναι αποτέλεσμα ενός λεπτομερούς σχεδιασμού.

Κάθε πλάνο ενσωματώνεται στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, έτσι ώστε να μπορέσει να του προσφέρει το μέγιστο αριθμό πληροφοριών και αξιολογήσιμων ευρημάτων, σε συνδυασμό με μια αισθηματική έρευνα.

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα  ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

Τί είναι καλό να γνωρίζετε;

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ή ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, αλλά επιτρέπονται οι όροι:

 

     ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

 

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ;

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας για οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

  • Ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας με αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων.
  • Σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.

Διεύθυνση - Επικοινωνία μαζί μας

Contact us

Τηλ. Κέντρο: 2103218888

 

Κιν.    Τηλ. :  6932444425 (24 h)

 

k.sotiropoulos@hotmail.com

 

Join us on facebook

 

CENTRAL OFFICE

100 Aiolou St, 10564 Athens