ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Γραφεία ερευνών ντετέκτιβ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) insider σε Αθήνα Πειραιά Κηφισιά Γλυφάδα Θεσσαλονίκη και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος:

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

 

Τηλ. Κέντρο: 2121043419

Κινητό   Τηλ: 6932444425  (24h)

Ντετέκτιβ - ιδιωτικές έρευνες

Δείτε και τα γραφεία ντετέκτιβ για ιδιωτικές έρευνες στο Ναύπλιο, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Αυτό συμβαίνει διότι προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη για ιδιωτικό ερευνητή:

Social Media για detective Private Investigation Office.

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

 
 
Σχεδιασμός προστασίας εταιρειών - Έλεγχος υπαλλήλων

 

Στην εποχή που διανύουμε παρουσιάζεται πλέον επιτακτική η ανάγκη για έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό εταιρικής προστασίας.

Είναι πάρα πολλοί οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που πέφτουν θύματα ενδοϋπαλληλικών κλοπών, θύματα απάτης, υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και άλλων εταιρικών ζημιών που μπορούν να κοστίσουν στους επιχειρηματίες τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά και να θέσουν σε κίνδυνο ολόκληρη την αξιοπιστία μιας εταιρείας.

Το γραφείο μας προσφέρει ουσιαστικές λύσεις με μία σειρά ιδιαίτερα προηγμένων υπηρεσιών που μπορούν να ελαχιστοποιήσουν όλους τους εν δυνάμει κινδύνους. Αυτό επιτυγχάνεται με την «παρακολούθηση» των εργασιακών χώρων, τον έλεγχο για απάτες- κλοπές και άλλες υπηρεσίες για τη μέγιστη ασφάλεια.

Ένα θέμα που χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης είναι αυτό του ελέγχου των υπαλλήλων.

Ένας προ-έλεγχος του υπαλλήλου μπορεί κυριολεκτικά να σώσει την εταιρεία από μία λανθασμένη επιλογή η οποία μπορεί να έχει ιδιαίτερα κακές επιπτώσεις στον κύκλο εργασιών της. Χρησιμοποιούμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και προσφέρουμε στους εργοδότες έναν ενδελεχή και απόλυτα τεκμηριωμένο υπαλληλικό έλεγχο που εξαλείφει κάθε αμφιβολία.

 

 

Οικονομικά ζητήματα - Εξαπάτηση

 

Το γραφείο μας αναλαμβάνει ζητήματα που αφορούν σε οικονομικές αξιώσεις/απαιτήσεις απέναντι σε ασφαλιστικές εταιρείες, εμπορικές εταιρείες.

Διερευνά ενδελεχώς την περίπτωση υπερβολικών απαιτήσεων από πλευράς ασφαλιζομένων ή μετόχων ακόμα και την προσπάθεια εξαπάτησης των εταιρειών μέσω ψευδών ή παραποιημένων στοιχείων.

Η προσέγγιση της έρευνάς μας παίρνει πολλές μορφές, ξεκινώντας από την εξέταση πιθανών μαρτύρων ή οποιονδήποτε άλλων εμπλεκόμενων ατόμων σχετικών προς την υπόθεση.

Η συντονισμένη έρευνά μας έχει βοηθήσει πολλές εταιρείες να ταχτοποιήσουν ποικίλες περιπτώσεις ψευδών απαιτήσεων.

 

 

 

Παραποιήσεις Προϊόντων

 

Οι παραποιήσεις προϊόντων μπορούν να κοστίσουν στις εταιρείες που κατασκευάζουν/παράγουν, διανέμουν ή πωλούν το αυθεντικό προϊόν τεράστια μείωση των εσόδων και παράλληλη απώλεια της εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς αυτές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το όνομα μας και η φήμη μας να υποστεί τεράστιο πλήγμα.

Η εμφάνιση και η ποιότητα των παραποιημένων προϊόντων γίνεται συνεχώς όλο και καλύτερη. Καθημερινά εμφανίζονται νέες μέθοδοι κατασκευής και βελτιωμένος εξοπλισμός που κάνει τα παραποιημένα προϊόντα να μοιάζουν σχεδόν πανομοιότυπα με τα γνήσια.

Μία κατάλληλη επαγγελματική έρευνά μας μπορεί να «ξεσκεπάσει» μια καλοστημένη επιχείρηση παραποίησης προϊόντων και να φέρει τους υπευθύνους ενώπιον μας δικαιοσύνης

Ο αντίκτυπος μας παραποίησης προϊόντων είναι κυριολεκτικά καταστρεπτικός τόσο για τις ίδιες τις εταιρείες όσο και για μας τους καταναλωτές που κατακλύζονται από χαμηλής ή και αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα που μπορούν να θέσουν σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

 

 

Βιομηχανική Κατασκοπεία

 

Η βιομηχανική κατασκοπεία ορίζεται ως η κλοπή εταιρικών μυστικών ,σχεδίων ή απορρήτων και ευαίσθητων πληροφοριών.

Εξέχουσας σημασίας πληροφοριακό υλικό μπορεί να περάσει στα χέρια μιας εταιρείας κυρίως του ανταγωνισμού. Έτσι σε μία στιγμή ο ανταγωνιστής εξαιτίας των πληροφοριών που έχει στην κατοχή του, αποκτά ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα. Κατορθώνει να καρπωθεί χωρίς κανένα κόπο και με ελάχιστο συγκριτικά κόστος, τα οφέλη που με τόση προσπάθεια έχτιζε η εταιρεία που έπεσε θύμα μας βιομηχανικής κατασκοπείας.

Οι άνθρωποι μας έχοντας πολύ μεγάλη γνώση του σύγχρονου εταιρικού περιβάλλοντος , αναλαμβάνουν άμεσα τέτοιου είδους εταιρικές υποθέσεις βάζοντας τέρμα σε αυτή τη σκληρή μορφή αθέμιτου ανταγωνισμού.

 

 

Έλεγχος συνέταιρων

 

Η επιλογή του κατάλληλου συνεταίρου αποτελεί καθοριστικής σημασίας κίνηση για την εύρυθμη λειτουργία μίας επιχείρησης.

Μην βιαστείτε να κάνετε την επιλογή σας βασιζόμενοι σε μία πρώτη άποψη που πιθανόν έχετε για το εκάστοτε άτομο.

Ο μελλοντικός συνέταιρος θα πρέπει να διαθέτει κάποια βασικά στοιχεία έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει, να εξελίσσει και να οδηγεί μια επιχείρηση στην κερδοφορία.

Πριν λοιπόν οδηγηθείτε σε μία συνεργασία είναι απαραίτητο να γνωρίζετε κάποια κύρια χαρακτηριστικά σχετικά με τα άτομα που θα είναι μέλη της επιχείρησης που πρόκειται να δημιουργηθεί. Η αξιοπιστία, το κατάλληλο επαγγελματικό υπόβαθρο, η μη εμπλοκή τους σε επιχειρηματικές ζημίες (πτωχεύσεις), αλλά και η οικονομική δυνατότητα- ευρωστία των συνεταίρων αποτελούν το βασικό κορμό για ένα υγιή συνεταιρισμό.

 

 

 

Εμποροβιομηχανικά

 

Οι συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις του σύγχρονου εταιρικού περιβάλλοντος έχουν δημιουργήσει μία σειρά προβλημάτων που μέχρι πριν λίγα χρόνια φάνταζαν αδιανόητα ακόμα και στο μυαλό των πιο προνοητικών επιχειρηματιών.

Τα προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν μια εταιρεία ποικίλουν και μπορούν να αφορούν από ακατάλληλους υπαλλήλους ,εταιρικές κλοπές ,εξαπάτηση βιομηχανική κατασκοπεία μέχρι και όλα τα ενδιάμεσα παράγωγά τους.

Οι εσωτερικές έρευνες που πραγματοποιεί η έμπειρη ομάδα του γραφείου μας, μέσω του προσωπικού ελέγχου, των ανταγωνιστικών μεθόδων , των ψευδών απαιτήσεων και των απουσιών των υπαλλήλων κ.α μπορούν εύκολα, γρήγορα και άμεσα να προλάβουν την εμφάνιση τέτοιου είδους καταστάσεων που σχεδόν πάντα προκαλούν ένα ντόμινο αρνητικών επιπτώσεων στην εικόνα και τη λειτουργία μιας εμπορικής-βιομηχανικής επιχείρησης.

 

 

Ναυτιλιακά

 

Οι ναυτιλιακές υποθέσεις αφορούν τη διερεύνηση ατυχημάτων και περιστατικών τα οποία συμβαίνουν στη θάλασσα. Τα πιο συνήθη είδη ναυτικών απαιτήσεων σχετίζονται με προσωπικούς τραυματισμούς, ζημία περιουσίας, και οικονομικές αξιώσεις.

Τα προσωπικά ατυχήματα μπορούν να συμβούν εξαιτίας κάποιων συνθηκών επάνω στο πλοίο ή από λάθος χειρισμούς.

Στο προσωπικό ατύχημα εντάσσονται και οι τραυματισμοί από ιδιωτικά σκάφη.

Επίσης κάποιο πλοίο μπορεί να υποστεί ζημία ή να προκαλέσει ζημία σε τρίτους.

Στον τομέα των ναυτιλιακών ερευνών εντάσσονται ακόμα και υποθέσεις εξαπάτησης από tour operators,εργατικά ατυχήματα, παράνομες δραστηριότητες (λαθραία μεταφορά εμπορευμάτων) έλεγχος. καταλληλότητας εξοπλισμού των πλοίων ακόμα και διερεύνηση συνθηκών ενός θανάτου.

Οι ερευνητές μας έχοντας κατά νου την ιδιαιτερότητα και την έντονη πολυπλοκότητα του ναυτικού κλάδου συνεργάζονται με ανθρώπους οι οποίοι διαθέτουν πλήρη και εξειδικευμένη γνώση του ναυτικού δικαίου και των κανονισμών του. Με αυτό τον τρόπο έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν κάθε πιθανή υπόθεση, και να σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις.

Ψάχνετε τιμές ντετέκτιβ;

Αν έχετε πελαγώσει στην έρευνά σας αναζητώντας οικονομικές τιμές για ντετέκτιβ, τότε δεν έχετε άδικο. Ο ανταγωνισμός είναι ομολογουμένως πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι μεταξύ άλλων:

  • Ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας με αναλυτική περιγραφή όλων των εξόδων.
  • Σχεδιασμός της ιδιωτικής έρευνας, που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι αυτή, που άλλοι σας υποχρεώνουν να ακολουθήσετε.

 

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετέκτιβ Insider;

 

γραφεία ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος: ντετέκτιβ) Insider προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, απόλυτη εχεμύθεια, και ταχύτητα στις ιδιωτικές έρευνες.  Επί σχεδόν 30 έτη εμπιστεύεστε τα γραφεία μας και οι παλαιοί πελάτες ξαναέρχονται, διότι σε μας έχουν βρει τον έμπιστο συνεργάτη τους. Στους δύσκολους καιρούς, που βιώνει η πατρίδα μας και ο χειμαζόμενος λαός μας οι καθαρές κουβέντες και οι ξεκάθαρες συμφωνίες είναι το σήμα κατατεθέν του γραφείου μας.

Δίνουμε αξία στο προϊόν, που προσφέρουμε. Η ιδιωτική έρευνα, που διεξάγει το γραφείο μας ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όταν κάνουν αναζήτηση ιδιωτικός ερευνητής από το εξωτερικό οι μεγαλύτεροι οργανισμοί εμάς εμπιστεύονται. Ελάτε κι εσείς για ένα  ραντεβού στα γραφεία μας ή καλέστε στα τηλέφωνα, που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας.

 

Γιατί για οτιδήποτε σε υπηρεσίες ντετέκτιβ μας εμπιστεύεστε 3 δεκαετίες τώρα ανεπιφύλακτα;

Οι υπηρεσίες μας στην ιδιωτική έρευνα είναι απαράμιλλες και για αυτό παραμένουμε το καλύτερο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) στην Ελλάδα. Τέλος, κάνουμε τους καλύτερους διακανονισμούς στην αγορά και προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε είδους έρευνα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, που πέρα από το μεράκι της εργασίας είναι και συναισθήματα ανθρωπιάς, συγκίνησης, κατανόησης και αμοιβαιότητας.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Πλοηγηθείτε στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ) σε όλη την Ελλάδα, διότι έχουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία στις ιδιωτικές έρευνες:

Η εργασία του ιδιωτικού ερευνητή δεν είναι επάγγελμα με την ευρεία έννοια του όρου, αλλά αποτελεί προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Διεύθυνση - Επικοινωνία μαζί μας

Επικοινωνήστε με τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας (ντετέκτιβ), διότι η εργασία μας αποτελεί κατάθεση ψυχής.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αιόλου 100 & Σταδίου

(7ος όροφος, γραφείο 709)

T.K. 105 64, ΑΘΗΝΑ

Τηλ. κέντρο: 2121043419

Κιν.      Τηλ.: 6932444425 (24h)

Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:                

   Social media insider.  Social media insider.