Ποιο είναι το κόστος μιας έρευνας; Πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Το κόστος μιας εμπιστευτικής έρευνας κυμαίνεται ανάλογα με:

 • το αντικείμενο και την διάρκεια της έρευνας
 • τους τρόπους και τα μέσα που θα επιλέξουμε
 • το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρησιμοποιήσουμε
 • τον τόπο και τον χώρο που θα δραστηριοποιηθούμε

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την οικονομική κρίση στην χώρα μας και την δυσκολία που αυτή έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας και το κόστος των υπηρεσιών μας ώστε να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες μας (ιδιώτες και επιχειρήσεις).

Σταδιακά από το 2009 και μέχρι σήμερα, οι τιμές μας μειώθηκαν ως επακόλουθο της προσαρμογής τους στις απαιτήσεις των καιρών. Έτσι, οι συνολικές μειώσεις των τιμών μας είναι της τάξεως 30-40% για όλες τις υποθέσεις που αναλαμβάνουμε.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα στον πελάτη μας:

 • άριστη εξυπηρέτηση
 • απόλυτη εχεμύθεια
 • πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών
 • γρήγορα αποτελέσματα
 • τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

Πόσο σημαντική είναι για σας μια έρευνα;

Πριν προχωρήσετε με την επικοινωνία και την ανάθεση της εμπιστευτικής έρευνας που σας ενδιαφέρει προτείνουμε να απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις:

 1. Πόσα χρήματα θα διαθέτατε προκειμένου να επιλύσετε ένα σοβαρό πρόβλημα που σας απασχολεί σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο;
 2. Τι θα κάνατε προκειμένου να διασφαλίσετε την ακεραιότητα της ιδιωτικής σας ζωής ή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας;
 3. Θα υπολογίζατε ποτέ περισσότερο το χρηματικό κόστος από την ασφάλεια των παιδιών σας, της οικογένειας σας ή ακόμα και της επιχείρησης σας;
 4. Ποιο χρηματικό ποσό αξίζει να διαθέσετε για να λύσετε το ζήτημα που σας απασχολεί διαρκώς υπονομεύοντας την ευτυχία σας;

Το βέβαιο είναι ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση αρκεί να απευθυνθούμε σε υπεύθυνους και σωστούς επαγγελματίες.

Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

Συνήθως με την ανάθεση μίας εμπιστευτικής έρευνας μας δίνεται και μια σχετική προκαταβολή. Η προκαταβολή αυτή καλύπτει τα έξοδα του απαιτούμενου υλικού και εξοπλισμού για την υπόθεση καθώς και μια προκαταβολή για όλο το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό.

Η εξόφληση της υπόθεσης γίνεται με την ολοκλήρωση της και την παράδοση των αποτελεσμάτων στον πελάτη.

Πως μπορώ να μάθω πόσο θα κοστίσει η έρευνα που με ενδιαφέρει;

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για το κόστος της ιδιωτικής έρευνας που σας ενδιαφέρει είναι να επικοινωνήστε μαζί μας – κατά προτίμηση τηλεφωνικά.

Εφόσον η εκτίμηση της υπόθεση σας απαιτεί να μας γνωστοποιήσετε εμπιστευτικές πληροφορίες, καλό είναι να γίνει μια συνάντηση μαζί σας στα γραφεία μας.

Έτσι θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε ακριβώς για το κόστος της υπόθεση σας.

Ποιά είναι η κατάσταση της ιδιωτικής έρευνας στην Ελλάδα;

Παλαιότερα η εμπιστευτική έρευνα στην Ελλάδα παρέμενε σε ένα σημαντικό ποσοστό άγνωστη για το ευρύ κοινό, σε αντίθεση με χώρες του εξωτερικού, όπου η ανάθεση ενός προβλήματος σε γραφεία εμπιστευτικών ερευνών και η επίλυση του αποτελούσε και αποτελεί σταθερή κουλτούρα όλου του πληθυσμού και όχι μόνο προνόμιο των λίγων επωνύμων και ανθρώπων με οικονομική επιφάνεια.

Τα τελευταία χρόνια όμως, έχει γίνει μια αξιόλογη προσπάθεια «εξοικείωσης» του κόσμου με τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών. Αυτό οφείλεται:

 • στην υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών
 • στην ανθρώπινη και επαγγελματική συμπεριφορά και αντιμετώπιση
 • στον εκσυγχρονισμό σε εξοπλισμό
 • στις συστάσεις από ανθρώπους που εξυπηρετήθηκαν άψογα και άκρως εμπιστευτικά

Τι προτείνουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να δώστε την λύση στο ζήτημα που σας απασχολεί, την απάντηση στο ερώτημα που σας βασανίζει. Μην ζείτε άλλο με την υποψία, την αβεβαιότητα και το ψέμα. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας η αλήθεια.

ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ!